Abi Talent a ajuns la fundul sacului? Declarația șocantă făcută de „regele României”: „Nu am mai mâncat de trei zile”

Publicat: 16/02/2020 | 23:42

Abi Talent, rivalul de moarte al lui Alex Velea se pare că a ajuns la fundul sacului! Nu credem că este pe bune, căci știm cu toții că „regele României” cântă numai despre sute de mii de euro, mașini de lux și domnișoare tari. 

Toată lumea s-a întrebat dacă nu cumva Abi Talent a ajuns la fundul sacului. Pe contul lui de Instagram, adolescentul care a făcut furori cu fiecare melodie pe care a lansat-o a postat mai multe story-uri în care cântă…la vrăjeală! În ultimul story postat, „regele României” a mărturisit un lucru șocant: faptul că nu a mai mâncat de 3 zile. Desigur, pură caterincă, așa cum îl știm cu toții pe Abi.

„Știu că nu pare, dar nu am mai mâncat de 3 zile” a spus Abi Talent, pe story-ul postat pe rețeaua de socializare. Ei, dar vă dați seama că totul este o simplă glumă. Cum și-ar permite talentatul rapper să stea nemâncat trei zile?

Abi Talent continuă scandalul cu Alex Velea

Zilele trecute, Abi Talent l-a umilit din nou pe Alex Velea. Pe contul lui de Instagram, Abi Talent a postat un clip video cu rivalul lui, în timp ce artistul dansează de zor pe manele. Clipul a fost postat de Velea, care, la rândul său, s-a gândit că fanii ar aprecia modul în care se distrează și a început o transmisiune live. Atât i-a trebuit rivalului său, care nu a putut să rateze ocazia de a-l umili pe Velea, pe profilul său.