Abi și Yoannes, soțul Narcisei Moisa, scandal de proporții pe internet! Cei doi și-au aruncat replici dure: „Nu merită nici scuipați în gură”

Publicat: 28/12/2020 | 08:50

E din nou mare scandal în showbiz! Abi a ajuns la cuție cu Yoannes, soțul Narcisei Moisa, pe care îl acuză că petrece prea mult timp pe internet, în loc să se ocupe de creșterea copiilor pe care îi are cu artista. Cei doi și-au aruncat replici dure, s-au jignit reciproc și nu au mai ținut cont de nimic.

Un nou scandal în care este implicat Abi zguduie showbizul românesc. Pe contul său de Instagram, zilele trecute, Abi a postat un mesaj în care îi „sfătuiește” pe Narcisa Moisa și pe soțul ei, Yoannes, să o lase mai moale cu Instagramul și TikTokul, pentru că au copii de crescut.

De aici și până la un adevărat scandal presărat cu replici dure, de tot felul, nu a mai fost decât un singur pas. Abi și Yoannes au început să se atace în tot felul de postări, așa că cearta lor este oarecum similară cu cea pe care tânărul trapper a avut-o, în urmă cu câteva luni, cu Alex Velea.

Abi i-a criticat pe Narcisa și Yoannes

În mesajele sale, Abi le spune celor doi artiști să își crească liniștiți copiii și să nu se mai preocupe atât de mult de mediul online. La rândul său, Yoannes i-a aruncat și el trapperului vorbe dure, iar cei doi au ajuns la cuțite.

„Sunt eu fraier că îi bag pe unii în seamă care nu merită nici scuipați în gură. Pun niște story-uri, vă pun la punct și după le șterg, nu de frică, că mă piș pe voi la oric oră, le șterg ca să nu primiți free clout, că asta vă doriți. Mai lăsați internetul și TikTokul că aveți copii de crescut” a fost primul mesaj postat de Abi, la adresa Narcisei și a lui Yoannes.

„În primul rând ești un copil fără educație…Sunt în trending de 15 ani, pe toate platformele, de la CD-uri până la Spotify…N-ai cum să te compari cu mine, e ca și cum ai compara un Logan cu un Lamborghini.
N-ai ce free clout să-mi dai tu mie, tu nu poți să-mi aduci decât publicul Vulpiței și al lui Viorel, despre ce vorbim?” a scris și Narcisa, revoltată, pe contul ei de Instagram.