Abandonat de mamă, în parc, la Napoli! Copilul de un an a fost salvat de trecători

Publicat: 02/03/2020 | 17:43

Cristian, un copil de doar un an a fost abandonat într-un parc din Napoli, chiar de mama sa. Cel mic a fost salvat de trecători. Cazul de abandon este al doilea din Italia,  în doar două zile.

Băiețelul de doar un an a fost abandonat în parcul Merola din Ponticelli, Napoli. Cristian a atras atenția trecătorilor, care l-au predat poliției. Conform laprovinciaonline.info, copilul a fost lăsat într-un cărucior în care era un bilet cu numele lui.

După ce a fost găsit, copilul a fost transportat cu ambulanța la spitalul de pediatrie Santobono din Napoli,  starea lui de sănătate e excelentă. După controlul medical, mai multe fotoografii cu băiețelul au ajuns pe Facebook, în urma postării care a devenit virală, o femeie s-a prezentat la secția de poliție și spus că ea este mama copilului. Deși cauzele gestului sunt necunoscute ea riscă o condamnare pentru abandonul unui minor.

Valentina şi-a abandonat fiul de 7 luni pe stradă, la Roma

Tot în Italia a mai avut loc un caz similar de abandon. Valentina și-a lăsat fiul de șapte ani pe stradă, în Roma. Femeia a recurs la acest gest din cauza iubitului, care nu o acepta cu cel mic. Iubitul o aștepta în Germania, așa că tânăra a decis să scape de el.

Camerele de supraveghere ale unui magazin din Roma au surprins-o pe mama de 25 de ani împingând căruciorul în care era bebeluşul, iar alături, merge o fetiţă de 5 ani. Conform Il Messaggero, la doar câteva minute mai târziu, Valentina, care e născută în Italia, a decis  să-şi abandoneze fiul de 7 luni.

Se pare că, ea se pregătea să plece în Germania, unde o aştepta un bărbat de care s-a îndrăgostit. Iar soarta micuțului a fost pecetluită de iubitul din Germania. „I-a spus că el nu vrea copii altuia, era disperată, a vrut ca el să o accepte.”, a povestit o cunoştinţă a Valentinei, confrom observator.ro

Valentina a fost căutată de poliție și găsită la doar câteva ore după ce și-a abandonat copilul.