A zis că nu-și va opera nasul niciodată, dar s-a răzgândit! Cum arată Dorian „Hâtz” Popa, după ce și-a făcut rinoplastie

Publicat: 08/01/2021 | 21:14

A fost pus la zid de multe ori pentru faptul că are nasul mare și deși a mărturisit tot de atâtea ori că nu se simte complexat, Dorian Popa a mers astăzi la estetician și a apelat la rinoplastie. Da, ați auzit bine! Domnul „Hâtz” și-a micșorat nasul, iar acum, fanii lui de-abia așteaptă să vadă rezultatul intervenției.

Dorian Popa a făcut astăzi ceea ce spunea că nu va face niciodată! Și-a operat nasul și acum are o nouă înfățișare. Pe contul său de Instagram, acolo unde îi place mereu să-i țină pe fanii lui la curent cu ceea ce se întâmplă în viața sa, Dorian Popa a postat și primele imagini cu intervenția chirurgicală.

„Hâtz Johnuțule, story-ul ăsta este fără filtru pentru că este despre naturalețe, sinceritate, veridicitate. Am făcut ceva ce nu credeam niciodată că voi face. Mâine de la ora 8 o să vedeți toată transformarea pe Youtube, pe vlog. Mulțumesc că sunteți alături de mine. Vă mulțumesc pentru mesaje” a transmis Dorian Popa, pe contul său de Instagram.

Dorian Popa a plecat imediat acasă

Pesemne că recuperarea o poate face și acasă, Dorian Popa nu a avut nevoie să rămână în clinica în care s-a operat. Tocmai de aceea, celebrul vlogger și artist a plecat acasă, cu bandajele la nas și le-a transmis fanilor săi că mâine dimineață, la ora 8, le va arăta cum a decurs întreaga transformare.

Fanii lui Dorian Popa au fost uimiți de decizia artistului, mai ales că acesta a mărturisit de nenumărate ori că nu are de gând să-și facă rinoplastie, chiar dacă unii oameni i-au spus că are nasul prea mare. Acum cu siguranță toată lumea așteaptă să-l vadă pe Dorian Popa cu noul său nas!