A vrut să renunțe la cetățenia română și să părăsească țara, dar s-a râzgândit! De ce s-a întors Gigi Becali la 180 de grade

Publicat: 26/12/2019 | 18:39

A vrut să renunțe la cetățenia română și să părăsească țara, dar s-a râzgândit! Ce a decis Gigi Becali acum. 

Gigi Becali a mărturisit, miercuri, că ar vrea să renunțe la cetățenia română după ce Direcția Națională Anticorupție l-a pus sub acuzare pentru spălare de bani. Patronul FCSB-ului se consideră neîndreptățit și spune că vrea să facă acest pas, în opinia sa, autoritățile române punându-l sub acuzare fără niciun motiv.

Gigi Becali a vrut chiar să se mute cu familia în Grecia. (CITEȘTE ȘI: LOVITURĂ DEVASTATOARE PENTRU GIGI BECALI. E VORBA DE APROAPE 1 MILION €!)

”Am făcut 0, nimic, și procurorul mă acuză de spălare de bani. Îmi iau cetățenie în altă țară. Îmi iau doar drept de ședere în România. Chiar dacă nu faci nimic, nu scapi de ăștia. Sunt ca râia. Aici doar stau. Atât. Eu am donat 60 de milioane, am ajutat oameni cu dizabilități, copii, am luat vaccinuri. Când speli bani, îți rămâne și ție ceva. Mie ce mi-a rămas? Am cumpărat aparatură la spitale de stat, milioane de euro.

Am dat 45 de milioane donații. Mai sunt acuzat că am schimbat lei în euro și i-am pus în alt cont. Cică am spălat bani. Nu poți să pui lei cu euro în același cont. Banca mută banii. Vă dați seama în ce țară trăim? Procurorul nu e bătut în cap, dar are atâta răutate încât are mintea întunecată. O să-l pun eu la punct. Dacă nu pot să-l pun la punct, plec din țara asta. Minciunile și mizeriile pe care le-a scris în ordonanța asta… Am vrut să fac o conferință de presă, dar mai stau. Nimeni altcineva nu e acuzat de spălare de bani, iar eu care am dat donații am spălat banii”, a declarat Gigi Becali, potrivit Sport.ro.

Acum, Gigi Becali a renunțat la ideea emigrării în Grecia, după ce judecătorii i-au ridicat sechestrul impus de către procurori pe o parte din averea sa. (VEZI ȘI: „PIȚI” IRONII CĂTRE GIGI BECALI ÎNAINTE DE FCSB- UNIVERSITATEA: „AM ÎNȚELES CĂ PREGĂTESC O MARE SURPRIZĂ…EL ORICUM STĂ PE BANCĂ DAR NU-L VEDEȚI VOI!”)

„Am vrut să îmi protejez toată familia, atunci când un procuror, un puști de vreo 30 de ani a făcut un abuz. Dacă judecătorul mi-a făcut dreptate, înseamnă că patria care îmi protejează familia e patria mea. Adică rămân în România. Am fost intrigat de mizeriile și minciunile pe care le-a scris procurorul DNA.(…) Atunci m-am răzgândit. Dar luasem decizia de a lua cetățenie dublă pentru toată familia mea”, a declarat Gigi Becali, la Antena 3.