A vrut să pozeze sexy, dar a lăsat la vedere un detaliu amuzant! Ce i-a spus un internaut Annei Lesko te va face să râzi cu lacrimi

Publicat: 24/02/2020 | 11:10

Nu mai este un secret pentru nimeni că Anna Lesko este o femeie foarte sexy, căreia îi place tare mult să iasă în evidență. Cu toate acestea, de curând, artista l-a determinat pe un internaut să-i spună un lucru amuzant și de-a dreptul savuros, după ce a postat mai multe fotografii cu ea, lângă frigider. 

Atunci când vrea să fie sexy, Anna Lesko apelează la orice metodă. Așa se face că, pe contul ei de Instagram, cântăreața a postat mai multe fotografii super hot. În lenjerie intimă neagră și cu o cămașă albă pe deasupra, Anna Lesko s-a pozat lângă frigider, cu ușa acestuia deschisă. Printre alimentele care s-au văzut în interiorul frigiderului Annei Lesko s-a numărat și un borcan cu bulion, care era aproape gol.

După ce a postat fotografiile, artista a primit mai multe comentarii interesante din partea fanilor săi, dar un internaut i-a făcut pe toți să râdă cu lacrimi. Mai exact, acesta a ținut să-i spună Annei Lesko un lucru interesant.

„Nu mai ai bulion” i-a scris acesta, într-un comentariu. Extrem de sigură pe ea și pe un ton serios, Anna Lesko i-a răspuns cârcotașului imediat: „Fac altul”, pesemne că artista este și o bună gospodină.

Fotografiile postate de Anna Lesko au adunat aproape 6000 de like-uri în nici 24 de ore, lucru ce ne face să credem că urmăritorii cântăreței nu prea au băgat de seamă ce are aceasta în frigider, ci mai degrabă ce forme deține și cât este de sexy!