A vrut să iasă din izolare ca să-și bată soacra, dar și-a rupt piciorul în timp ce evada

Publicat: 25/03/2020 | 19:08

Un bărbat din Piatra Neamț a vrut să iasă din izolare ca să-și bată soacra, dar și-a rupt piciorul în timp ce evada. Acum, el este internat la spital.

Bărbatul se afla în izolare la domiciliu din data de 18 martie. Acesta a părăsit locuința după ce s-a certat cu soacra lui, la care de altfel voia să meargă. Femeia, însă, a anunțat autoritățile. Oamenii legii l-a prins pe bărbat și l-au dus într-un centru de carantină.

Doar că n-avea stare acolo. Așa că a decis să evadeze. Cum? A sărit de la etajul 1 al imobilului. Numai că socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg. Bărbatul și-a rupt piciorul și a fost transportat la spital.

CITEȘTE ȘI: COVID 19. Deținut diagnosticat cu noul coronavirus, găsit sănătos la două zile de la prima testare!

“Bărbatul are 35 de ani, este din Piatra-Neamţ, este de etnie romă şi se afla în autoizolare din 18 martie. A ieşit astăzi, a consumat alcool, iar pe fondul acestui consum s-a dus la soacra sa acasă pentru a genera scandal. Aceasta a sesizat în mod direct autorităţile, iar bărbatul a fost dus în centrul de carantină. În urmă cu puţin timp, acesta s-a aruncat de la etajul întâi al centrului. Bărbatul are fractură deschisă la picior şi o stare generală bună”, se arată într-o informare a Prefecturii Neamţ.