A vrut să-i facă o surpriză iubitei lui, dar a ajuns să fie el surprins. Ce cadou i-a cerut o femeie iubitului ei

Publicat: 22/12/2020 | 12:12

 

Domnilor, aveți grijă când vă întrebați partenerele ce-și doresc de Crăciun. Niciodată nu știi la ce să te aștepți când vine vorba de ce-și doresc femeile.

Pentru că tot suntem în perioada Crăciunului și, potrivit obiceiului, e vremea cadourilor, aveți grijă ce întrebați și ce  surprize faceți. Vrând să-i demonstreze iubitei sale că este atent la nevoile ei și că se consulta cu ea înainte de a-i „trimite Moșului lista cu dorințe, un domn a rămas mut de uimire.

 

CITEȘTE ȘI: ” BANCUL ZILEI | BULĂ S-A DUS LA FARMACIE SĂ-ȘI CUMPERE PREZERVATIVE

Dialogul dintre ei sună în felul următor:

” EL: Ce vrei să-ți aducă Moș Crăciun?

EA: Vreau să-mi aducă o mașină, Mini Cooper și să aibă o fundiță mare roșie pe capotă.

EL: Puiuț, trebuie să-ți dorești ceva simplu, ceva micuț. În plus, o mașină nu încape la noi sub brad. 

EA: Atunci vreau să știu parola de la telefonul tău. E ceva simplu, o poate scrie pe o foaie de hârtie și încape la noi sub brad. 

EL: De ce culoare vrei să fie mașina? ” 

Râdem noi, dar nu e râsul nostru. Căci, nu știm câți dintre noi n-am prefera să luăm cadouri materiale, decât să le dăm partenerilor parola de la Facecbook sau alte rețele de socializare. Nu că am avea ceva de ascuns, dar de ce să nu ne vedem fiecare de intimitatea noastră, nu-i așa? Așadar, domnilor, aveți grijă cum puneți întrebări în acestă perioadă. Asta dacă nu vreți să fiți puși în situația acestui domn.

VEZI ȘI: ” BANCUL ZILEI | CE A PĂȚIT O BLONDĂ “SUB ACOPERIRE” CÂND A VRUT SĂ FACĂ MIȘTO DE CIOBANUL CU CARE S-A ÎNTÂLNIT