A vrut să fie o doamnă cochetă de Capitală, dar a lăsat la vedere un detaliu rușinos! Cum s-a afișat Vulpița, la Acces Direct

Publicat: 27/03/2020 | 17:15

Zilele trec, iar Vulpița devine din ce în ce mai cunoscută. Vedeta de la Acces Direct nu ratează nicio ocazie să le arate fanilor săi că este o adevărată doamnă de Capitală și încearcă, așa cum poate, să se ridice la standarde înalte, pentru a le fi mereu pe plac. 

Pe contul ei de Instagram, Vulpița a reușit să adune nu mai puțin de 116.000 de urmăritori, într-un timp relativ scurt. Tocmai pentru că are foarte mulți fani, soția lui Viorel încearcă mereu să aducă ceva nou în lumină și își surprinde urmăritorii cu tot felul de lucruri, care mai de care mai inedite. Ei, dar ca orice vedetă care mai greșește, și Vulpița o mai comite, din când în când.

Așa se face că pe contul ei de Instagram, Vulpița a postat o fotografie cu ea și Viorel, făcută în platoul emisiunii care i-a adus celebritatea.

Cu toate acestea, un detaliu, pardon, două detalii rușinoase au ieși în evidență: faptul că Vulpița purta o pereche de sandale de vară, decupate, cu dres și pedichiura nu era deloc cea mai estetică. Ei, dar ce mai contează, când ai atâția fani și când fotografiile tale adună peste 30.000 de like-uri!

JADOR, mesaj acid pentru Vulpița, după ce l-a depășit în vizualizări pe Youtube

Piesa de debut a Vulpiței a ajuns nr. 1 în trending pe Youtube. Astfel, ea “i-a detronat” pe Jador şi Lino Golden, care au lansat de curând melodia “Dau Moda”. Motiv pentru care fostul concurent de la ”Puterea Dragostei” a răbufnit.

Melodia“Hai la Bucureşti, Vulpiţă”, lansată de Veronica Stegaru, în colaborare cu Axinte a strâns aproape 3.500.000 de vizualizări, potrivit informaţiilor furnizate astăzi, în jurul orei 15:00, pe canalul de YouTube al casei de producţii cu care a colaborat tânăra.

”Vulpița e pe locul 1. Băi, m-a luat Vulpița. Mor! Băi, cum să mă ia Vulpița? Nu mă ia Salan, nu mă ia nimeni, mă ia Vulpița. Băi, ce aveți?”, a răbufnit JADOR, pe contul său de TikTok.