A vrut să facă Revelionul pe Valea Prahovei, dar și-a luat țeapă! Cum a rămas o femeie din Timișoara fără 4.000 de lei

Publicat: 20/12/2020 | 09:46

O femeie din Timișoara și-a luat o țeapă de zile mari! A avut în plan să-și petreacă noaptea dintre ani pe Valea Parhovei, alături de câțiva apropiați, dar a rămas fără 4.000 de lei dintr-un foc.

Românii trebuie să fie atenți atunci când își închiriază vile sau pensiuni pentru Revelion. Există mulți escroci care postează oferte pe Internet, cu poze și locații inexistente. Cu această situație s-a confruntat și o femeie din Timișoara, care a văzut o astfel de ”ofertă”.

Femeia l-a contactat pe presupusul proprietar și a transferat suma de 4.000 de lei, fără să știe, unui escroc.

”Ne-am mutat discuția pe WhatsApp, unde domnul mi-a trimis o proformă, spunând că vila costă 4.000 de lei în acea perioadă și că trebuie să plătesc un avans de 1.800 de lei, apoi restul până la data de 15 decembrie. A doua zi i-am trimis avansul și la două zile diferența, suma de 2.200 de lei”, a povestit femeia păgubită, potrivit Digi24.

După ce s-a văzut cu banii în cont, escrocul nu a mai răspuns la telefon. Mai mult decât atât, el a șters toate postările și informațiile legate de presupusa vilă a sa. Pe factura trimisă femeii apare numele unei firme inexistente, de care s-a folosit bărbatul. Femeia păgubită a făcut o sesizare online la Poliția Română și a mers apoi și la Poliția Locală sperând că-și va recupera banii.