Ștefan Mandachi: ”Sărbătoresc ca un purcel!”

Publicat: 17/04/2020 | 09:56

Ștefan Mandachi, afaceristul din Suceava care a inițiat campania de strângere de fonduri pentru Crucea Roșie, a anunțat că a reușit să adune primul million de euro. El și-a propus trei milioane și este plin de optimism. (CITEȘTE ȘI: CE I-A TRIMIS UN SUCEVEAN DIN CENTRUL FOCARULUI DE CORONAVIRUS LUI ȘTEFAN MANDACHI + REACȚIA OMULUI DE AFACERI VIDEO)

”1.000.000 EURO!!! One million din donații! Deja 100.000 cm2 de autostradă au proprietar. Dacă nu vă grăbiți, veți rămâne fără… Intră în istorie și ia-ți teren la cea mai cunoscută autostradă din România. 1cm=10 euro.

E un record național: cea mai mare strângere de fonduri acumulată la inițiativa unei persoane fizice, în doar 17 zile. Mă bucur ca un copil!!! ????

IMAGINI CUTREMURĂTOARE DIN SUCEAVA! MANDACHI: ”E HORROR! N-AM VĂZUT AȘA CEVA ÎN 34 DE ANI!” VIDEO

Totuși, ce curios… Strângem o sumă colosală pentru un oraș aflat la anaghie și nicio televiziune nu a remarcat rezultatul echipei noastre, cu excepția România Tv. Nu pentru mine, Mandachi, ci pentru campania asta cu centimetri de viață, sau de fapte, (www.1cm.ro) care este un succes colosal al comunității. Că doar au cotizat cu bani o grămadă de cetățeni, din comunitate.

1.000.000 EURO!!! One million din donații! Deja 100.000 cm2 de autostradă au proprietar. Dacă nu vă grăbiți, veți rămâne fără… Intră în istorie și ia-ți teren la cea mai cunoscută autostradă din România. 1cm=10 euro.E un record național: cea mai mare strângere de fonduri acumulată la inițiativa unei persoane fizice, în doar 17 zile. Mă bucur ca un copil!!! ????Totuși, ce curios… Strângem o sumă colosală pentru un oraș aflat la anaghie și nicio televiziune nu a remarcat rezultatul echipei noastre, cu excepția România Tv. Nu pentru mine, Mandachi, ci pentru campania asta cu centimetri de viață, sau de fapte, (www.1cm.ro) care este un succes colosal al comunității. Că doar au cotizat cu bani o grămadă de cetățeni, din comunitate. Strângerea noastră de fonduri nu este doar o mărturie de solidaritate enormă, dar și o dovadă că dacă nu mai stai să-ți plângi de milă și acționezi, lucrurile se mișcă! Numai Victor a difuzat clipul la ora de maximă audiență. Și ghici ce? Renasc donațiile!Și la final, o clarificare: eu n-am răsărit hodoronc tronc, deodată, pe facebook, cum au senzația unii papagali colorați. Nu ”un metru de autostradă” m-a lansat pe mine. Pe mine m-a lansat truda. M-am zbătut de când mă știu și am câștigat banii cinstit, cu muuuultă muncă. Am muncit toată viața la fel cum am făcut-o în ultima lună: ca un nebun, 16-18 ore pe zi. Și în ultima lună, ca voluntar, m-am zbătut cât zece inși la un loc, asta e realitatea. (Îmi mulțumesc și mie, ca să nu fiu ipocrit :)) )Repet: deși ventilatoarele dau aer, ele nu se cumpără cu aer. Se cumpără cu BANI! Lupta mai grea abia acum începe. Avem un obiectiv clar: TREI MILIOANE DE EURO.

Publicată de Stefan Mandachi pe Joi, 16 aprilie 2020

Strângerea noastră de fonduri nu este doar o mărturie de solidaritate enormă, dar și o dovadă că dacă nu mai stai să-ți plângi de milă și acționezi, lucrurile se mișcă! Numai Victor a difuzat clipul la ora de maximă audiență. Și ghici ce? Renasc donațiile!

ȘTEFAN MANDACHI, GEST IMPRESIONANT! DUPĂ CE ȘI-A PUS LA DISPOZIȚIE HOTELUL PENTRU MEDICII DIN SUCEAVA, ACUM LE OFERĂ ȘI MESE GRATUITE

Și la final, o clarificare: eu n-am răsărit hodoronc tronc, deodată, pe facebook, cum au senzația unii papagali colorați. Nu ”un metru de autostradă” m-a lansat pe mine. Pe mine m-a lansat truda. M-am zbătut de când mă știu și am câștigat banii cinstit, cu muuuultă muncă. Am muncit toată viața la fel cum am făcut-o în ultima lună: ca un nebun, 16-18 ore pe zi. Și în ultima lună, ca voluntar, m-am zbătut cât zece inși la un loc, asta e realitatea. (Îmi mulțumesc și mie, ca să nu fiu ipocrit :)) ) 

A FĂCUT ”PANA PROSTULUI” ȘI L-AU NĂPĂDIT AMINTIRILE! CE I S-A ÎNTÂMPLAT LUI ȘTEFAN MANDACHI LA 1 CM DE DRUM DISTANȚĂ: ”DACĂ TOT AM AJUNS…”

Repet: deși ventilatoarele dau aer, ele nu se cumpără cu aer. Se cumpără cu BANI!

Lupta mai grea abia acum începe. Avem un obiectiv clar: TREI MILIOANE DE EURO”, a anunțat Ștefan Mandachi, pe pagina de socializare.