A spus că nu mai vrea să fie ispită, dar, de fapt, a fost dată afară din Antena 1! Motivul real pentru care Maria Ilioiu nu mai merge în Thailanda

Publicat: 01/02/2020 | 16:25

Maria Ilioiu a fost ispită, pentru ultima dată, în sezonul 5 al Insulei Iubirii. Adrian, concurentul care a venit în Thailanda alături de iubita lui, Denisa, a fost cel care s-a îndrăgostit de ea și a picat în ispită după numai 5 ore petrecute în compania roșcatei, în resortul de lux de la Purimuntra. 

Imediat după difuzarea sezonului 5 al emisiunii Insula Iubirii, Maria Ilioiu a făcut, pe contul său de Facebook, dar și pe cel de Instagram, un anunț neașteptat. Focoasa roșcată a mărturisit că i s-a încheiat cariera de ispită și că, de acum încolo, nu va mai participa la reality-show-ul din Thailanda. Cu toate acestea, adevărul este altul, căci Maria Ilioiu a fost, de fapt, dată afară de producători. „Sper că v-a plăcut emisiunea. Aici rolul meu de ispită s-a încheiat… La revedere Buburuzel și abia aștept să vad confruntarea cu viitoarea mireasă… Sper că și voi ?”, a scris Maria Ilioiu, la momentul respectiv, pe rețelele de socializare.

Potrivit informațiilor oferite de impact.ro, Maria Ilioiu nu a mai fost dorită ca ispită în Thailanda, din mai multe motive. În primul rând, vedeta avea foarte multe pretenții: voia să fie prima la machiaj și se trezea mereu foarte târziu, lucru ce cauza, în mod inevitabil, întârzierea filmărilor. Din cauza tuturor lucrurilor pe care le-a făcut, Maria Ilioiu nu a mai fost dorită în rolul de ispită, în Thailanda, deși aceasta mărturisea că îi place foarte mult să cunoască oameni și să vadă cum poate ajuta relațiile.

 „Mă fascinează să văd cum oameni reacționează, cum unii încearcă să se închidă sau nu lasă pe nimeni să se aproprie de ei, deși ar vrea. Aș accepta oricând să fiu în rolul de ispită, pentru că de fiecare dată m-am simțit bine, m-am distrat și am învățat lucruri noi despre mine, mi s-au confirmat anumite percepții”, a mai spus Maria Ilioiu.