A spus Adio PROTV-ului și a semnat cu Antena 1! În ce emisiune va apărea Loredana Groza

Publicat: 16/06/2020 | 17:52

A spus Adio PROTV-ului și a semnat cu Antena 1! Acum s-a aflat în ce emisiune va apărea Loredana Groza, iar fanii sunt în extaz.

Producătorii show-ului ”X Factor” au decis că este momentul pentru marea mutare, și anume aceea de a o aduce în echipa de jurați, alături de Ștefan Bănică Jr. și Delia pe nimeni alta decât pe… Loredana Groza.

Artista i-a luat locul celebrului artist, Carla s Dreams. După un an de așteptări, ne așteaptă o competiție de zile mari în cel de-al nouălea sezon ”X Factor”. Fanii așteaptă cu sufletu la gură startul ”X Factor” și speră să o vadă pe Loredana Groza în finală. (CITEȘTE ȘI: ABIA ACUM S-A AFLAT! CARE ESTE ADEVĂRATUL MOTIV PENTRU CARE MIHAI ALBU NU A FOST LĂSAT SĂ-ȘI VADĂ FETIȚA)

Salariu inițial de 8.000 de euro!

Loredana Groza a fost jurat și în cadrul show-ului ”Next Star!. Potrivit unor surse, Loredana Groza ar fi ajuns la negocieri și, totodată, în vizorul Antenei 1, grație Ruxandrei Ion, persoană cu greutate în cadrul postului de televiziune. Cântăreața ar fi purtat tratativele decisive cu Augusta Lazarov, directorul de program al mai multor show-uri difuzate de Antena 1, și cu Dan Negru, prezentatorul „Next Star”. Determinant ar fi fost cel din urmă, un adevărat profesionist în branșă.

De altfel, între Dan Negru și Loredana Groza există o relație aparte și o prietenie care durează de mai mulți ani. În primă fază, artista ar fi negociat o remunerație lunară de 8.000 de euro, dar suma nu a fost fixă. Decisivă ar fi fost însă dorința Loredanei de a lucra alături de Dan Negru, pe care îl apreciază enorm. Putem spune, fără să exagerăm, că „Regele audiențelor” este cel care a „furat-o”, practic, pe blondină de la Pro TV. (VEZI AICI: LEGĂTURA NEȘTIUTĂ DINTRE DAN NEGRU ȘI SUPER-MODELUL CARE SE MĂRITĂ CU MOȘTENITORUL AVERII DE 2 MILIARDE €)

În urmă cu mai mulți ani, Loredana Groza a jucat rolul soției lui Dan Negru într-o parodie a emisiunii “Vrei să fii milionar”, iar la finalul emisiunii a cântat împreună cu “Mondenii” piesa “Lumea ta”.