A scos la vânzare revolverul bunicului său, dar a avut parte de surpriza vieții lui! S-a ales cu dosar penal

Publicat: 05/03/2020 | 16:14

Un tânăr în vârstă de 23 de ani din Drăgăneşti-Olt a scos la vânzare revolverul bunicului său contra sumei de 1.000 de lei. Doar că… a avut parte de surpriza vieții sale și s-a ales cu doar penal.

Tânărul a oferit spre vânzare un pistol „din primul război mondial”, un revolver funcţional, fără muniţie, armă ce face parte din categoria celor letale, contra sumei de 1.000 de lei. Doar că oferta nu a tentat pe nimeni, cu excepția polițiștilor care i-au deschis dosar penal. Băiatul a mărturisit că a găsit arma în podul casei bunicului său, care era decedat.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Olt, poliţiştii din cadrul Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Olt s-au sesizat din oficiu, miercuri, cu privire la incident.

„În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii olteni au identificat un bărbat, de 23 ani, din oraşul Drăgăneşti-Olt, care ar fi oferit spre vânzare un revolver funcţional, fără muniţie, armă ce face parte din categoria celor letale. Bărbatul ar fi găsit arma în podul casei în care locuieşte, existând posibilitatea să fi aparţinut bunicului său, care este decedat”, au precizat reprezentanţii IPJ Olt.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili situaţia de fapt, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.