A sărit la bătaie, în direct! Scandal monstruos în emisiunea prezentată de Gabriela Cristea la Antena Stars

Publicat: 06/12/2019 | 13:01

Emisiunea ”Like a Star” – prezentată de Gabriela Cristea – a oferit telespectatorilor momente tensionate. Firește, atmosfera nu poate rămâne una… liniștită, evident, atâta vreme cât fiecare concurent dorește să demonstreze că stă bine la capitolul ”imagine” și vrea să devină cuceritorul ideal. Iar atragerea unui număr cât mai mare de urmăritori pe Instagram este un motiv suplimentar care asigură evenimente… încinse.

Scandalul a plecat din momentul în care Paul – atitudine de ”macho”, îndelung căutată – a fost suprins de iubitul Anei în timp ce îi făcea avansuri. Ionatan s-a simțit lovit direct în amorul propriu, în astfel de condiții, cu atât mai mult cu cât Paul dorise să obțină un sărut din partea Anei. Chiar atunci a intrat în cameră Ionatan, iar atmosfera a degenerat.

Supărarea lui Ionatan a fost atât de mare, încât a încercat chiar să sară la bătaie, întrebându-l pe Paul dacă nu îi este rușine de un asemenea gest.  ”Nu îți e puțină rușine?”, a izbucnit Ionatan.

”Like a Star” a început pe data de 21 octombrie

Emisiunea ”Like a Star” poate fi urmărită de luni pânã vineri – între orele 18:45 – 20:45 şi 00.00 –01.00 – şi sâmbãta, de la 18:45 la 20:45. Gabriela Cristea propune un experiment social media în care 12 concurenţi (6 fete şi 6 băieţi), care locuiesc împreună în această perioadă, au ca scop scop atragerea unui număr cât mai mare de urmăritori pe conturile personale de Instagram.