A recunoscut că îi plac bărbații, dar acum „o arde” cu bombe sexy. Cine este blondina focoasă care i-a luat mințile Conchitei de România

Publicat: 09/08/2020 | 16:52

Conchita de România a fost unul dintre cele mai controversate personaje din showbizul românesc. Spunem a fost…pentru că, o bună perioadă de timp, a lipsit din lumina reflectoarelor. Ei bineee, dar acum e acum, căci Conchita a revenit în forță și se pare că în viața ei s-au produs numeroase schimbări, unele dintre ele radicale. 

De-a lungul timpului, Conchita de România nu a avut nicio problemă să recunoască faptul că îi plac bărbații și nici să se afișeze cu ei peste tot în lume.

Mereu asumată și extrem de indiferentă la părerile și concepțiile celor din jur, Conchita de România a reușit să câștige simpatia fanilor săi prin sinceritate, dar și prin asumarea orientării sale sexuale. Totul până de curând, căci se pare că revenirea în lumea showbizului a lui Dudu Conchita a fost una plină de schimbări.

Conchita de România, ipostaze intime în compania unei bombe sexy

Dacp până acum posta numeroase fotografii cu diverși bărbați cu care s-a iubit, acum..Conchita o arde cu bombe sexy! Controversatul personaj s-a afișat în mai multe ipostaze intime cu o blondină misterioasă care se pare că i-a cam luat mințile de tot! Cine să fie oare femeia care a intrat în viața Conchitei și care este, de fapt, relația dintre cei doi, căci știm cu toții că Dudu Conchita este prieten cu numeroase dive din peisajul monden.

Fără nicio reținere, Conchita de România se afișează la piscină cu blondina sexy, în cluburi de lux și o arde numai pe opulență, așa cum a făcut întotdeauna. Se răsfață împreună în restaurante alese, cu preparate care mai de care mai sofisticate și se pare că lucrurile între cei doi merg de minuneee!

Ce spunea Conchita de România, despre orientarea ei sexuală

Dudu, alias Conchita de România, face furori pe oriunde apare, căci stilul lui excentric – atât în vestimentație, cât și în comportament – nu ai cum să îl treci cu vederea. Cu toate acestea, povestea de viață nu i-o cunoaște nimeni. Dudu „Conchita” a acceptat, în exclusivitate pentru CANCAN.RO să-și deschidă sufletul și să facă mărturisiri pe care până acum nu a avut curajul să le expună.

„Mi-a fost exagerat de greu să mă lupt cu societatea. În momentul în care am ajuns în Bucureşti, viața mea s-a schimbat, m-am decis să iau viața în mâini și să mă axez pe stilul meu, pe munca mea. Am ajuns să fiu hairstylist și să devin foarte cunoscut.

Sunt un om foarte asumat, nu am rețineri și sunt fericit, mă iubesc pe mine și sunt cam singurul gay acceptat de societate. Am avut un succes colosal în presă, față de alți gay care nu își asumă și nu au mai apărut la TV, nu au vorbit despre ei și despre viața lor. Totul se datorează oamenilor care mă iubesc extrem de mult”, a declarat Dudu, pentru CANCAN.RO, în urmă cu ceva timp.

Citește și...