A primit nota de plată și a leșinat de râs. Ce a scris ospătarul pe ea întrece orice imaginație. FOTO

Publicat: 24/04/2021 | 22:58

De multe ori, notele de plată de la diverse localuri au devenit de-a dreptul virale! Un bărbat a comandat băutură la un bar, iar pentru a nu-și supăra soția, ospătarul a găsit o metodă ingenioasă.

Alcoolul consumat de bărbați poate fi, de multe ori, motiv de ceartă acasă. Soțiile nu pot pricepe uneori de ce soții lor aleg să consume alcool și, mai mult de atât, să dea banii pe băutură.

Un bărbat a mers la un bar și a băut bere, tequilla, whiskey și shot-uri, iar nota de plată a fost de 47,30 de lei. Pentru a justifica banii cheltuiți, acasă, la soție, ospătarul i-a venit imediat clientului său în ajutor. Așa se face că deasupra bonului ce înfățișa prețurile alcoolului consumat de el, a trecut un preț mai mare, de 55 de lei, prețul unor…„trandafiri” luați de la o așa-zisă florărie.

Notă de plată haioasă / Sursă foto: Facebook

Nota de plată distribuită în mediul online de bărbatul cu pricina a devenit virală, iar oamenii s-au amuzat pe măsură și au redistribuit-o, până ce aceasta a ajuns pe toate grupurile.

Ce i-a scris un client pe nota de plată, chelneriței

În contextul pandemiei de coronavirus, autoritățile au impus mai multe reguli pe care oamenii trebuie să le respecte. Una dintre măsuri este și purtatul măștii sanitare pentru a se proteja împotriva virusului care face ravagii pe întreg mapamondul. O chelneriță din Londra, însă, a avut parte de un moment neplăcut.

În momentul în care i-a adus nota de plată unui client, acesta i-a lăsat și un mesaj: ”Învață să zâmbești”. Mesajul halucinant a lăsat-o fără replică pe femeie. Mai ales că purta mască de protecție și chiar dacă ar fi zâmbit, bărbatul nu avea cum să vadă acest lucru. Postarea cu nota și mesajul clientului au devenit virale, iar majoritatea internauților au reacționat.

Sursă foto: Pixabay