A plecat la munte pentru Radu Vâlcan și a ”încasat-o”! Ce a pățit Adela Popescu: ”Ăsta e necazul!”

Publicat: 14/01/2021 | 11:53

Adela Popescu le-a dat o feste minunată lui Cove și celor care urmăresc emisiunea Vorbește lumea, de pe Pro TV: este însărcinată pentru a treia oară! Apoi, prezentatoarea și-a luat concediu și a plănuit o vacanță la munte, alături de soțul ei, Radu Vâlcan, și de cei doi copii ai lor. Adela i-a pregătit ceva special lui Radu, dar avea s-o pățească fix ea.

Adela Popescu a intrat chiar și în direct, la Vorbește lumea, unde a dat detalii despre săniușul de care a avut parte în acea zi. Și în care s-a speriat, după ce sania a luat-o rău la vale. Vedeta avea să povestească, pe rețeaua de socializare, cum avrut să-i întărească mușchii lui Radu, dar s-a trezit că febra a făcut-o chiar ea. Am dat o fugă până la munte să se tăvălească nițel copiii în zăpadă și să facă și tatăl lor mușchii. Necazul e că mi i-am încordat și eu, dar obrajii roșii ai micuților și plăcintele cu varză au făcut să merite tot efortul”, a scris Adela, în dreptul fotografiei în care apare, istovită, alături de Radu, dar și de cei doi micuți, aflați în sănii. (CITEȘTE ȘI: RADU VÂLCAN, PRIMELE DECLARAȚII DESPRE AL TREILEA COPIL CU ADELA POPESCU: “ACUM SUNTEM FERICIŢI”. MOTIVUL PENTRU CARE AU PĂSTRAT SARCINA ASCUNSĂ)

A plecat la munte pentru Radu Vâlcan, dar a încasa-o ea! Ce a pățit Adela Popescu: ”Ăsta e necazul!”

Comentariile au curs gârlă pentru îndrăgita prezentatoare de la Pro TV, colega lui Cove la Vorbește lumea. ”Roagă-le pe fate să-ți facă și plăcinta cu carne! E delicioasă! Distracție plăcută!!”, ”Foarte frumosi sunteti!???? in ce zona ati mers?”, ”O familie frumoasă care în curând va fi complet sper ca bebelușul din burtică să fie faceția foarte frumoasă ședința foto dar lipsește o poza în doi așteptăm și o postare pe blog”, ”Unde sunteti la munte? Recomandatine o statiune, cabana…pentru vacanta cu copii”, ”Ce frumos,frumoasă familie ,să fiți fericiți,uniți în iubire ,unitare și să fie binevenit și cel de al 3-copilas-iubirea,rodul iubirii voastre ,eterne”, ”Sunteti o familie frumoasa!Sa va dea Dumnezeu multa sanatate si o fetita!”, i-au scris fanii.