A murit mama Lorei. Boala de care suferea Mihaela Petrescu

Publicat: 27/01/2020 | 12:58

Lora traversează una dintre cele mai negre perioade din viața ei: mama sa a murit, după ce s-a luptat mai mulți ani cu o boală nemiloasă. Cu lacrimi în ochi și sufletul îngenuncheat de suferință, artista se pregătește să își ia adio pentru totdeauna de la femeia care i-a dat viață. La scurt timp după ce Mihaela Petrescu a pierdut lupta în fața maladiei, fiica ei a scris următorul mesaj pe rețelele de socializare: “«Cine are părinţi, pe pământ nu în gând/ Mai aude şi-n somn ochii lumii plângând…» Drum lin, mamă scumpă.. ai plecat cu jumătate din inima mea”.

Citește și: Lora a făcut anunțul! Artista se retrage din mediul online

Mama Lorei, răpusă de o maladie cumplită

Timp de aproape șase ani, mama Lorei a urmat tratamente costisitoare și obositoare împotriva cancerului la sân. Mai mult, ea a fost supusă unor operații chirurgicale, iar fiica sa i-a fost alături. Din păcate, organismul ei a cedat în fața maladiei cumplite.

În 2014, Mihaela Petrescu a suferit o operație la nivelul sânilor la Spitalul Universitar Fatih, din Istanbul. În timpul operației i-a fost amputat sânul stâng. Mastectomiaa durat trei ore, iar Lora a primit consiliere psihologică din partea unui specialist, cât timp mama ei s-a aflat în blocul operator.

“Mamei mele i-a fost tăiat sânul! I s-a făcut o operație de mastectomie totală la sânul stâng. Exista posibilitatea aceasta și era oarecum pregătită pentru ea. Pentru mine a fost cumplit, dar trebuia să mă țin tare în fața ei. Am fost ajutată de un psiholog ca să depășesc momentul și am primit suport moral pe parcursul celor trei ore în care mama s-a aflat în sala de operații. Cei din spital m-au văzut plângând și au trimis un medic psiholog care să stea de vorba cu mine. Am simțit un val de afecțiune din partea tuturor, a medicilor, a personalului. Oamenilor din țară îmi trimiteau mesaje de încurajare și se rugau pentru noi”, a declarat Lora la vremea respectivă în presă, relatează click.ro.

Acesta este mesajul făcut public de Lora după ce mama ei a murit © Facebook
Acesta este mesajul făcut public de Lora după ce mama ei a murit © Facebook

Citește și: Câte operații estetice și-a făcut Lora de când a debutat! Cântăreața și-a modificat și dantura

“Condoleante, Lora! Cunosc profund aceasta durere si nu pot decat sa iti doresc multa puter. Pe mama nu o poate inlocui nimeni si nimic, in schimb, ea poate lua locul oricui… Pentru noi, copiii, mama inseamna totul, cand ea pleaca, jumatate din inima noastra, pleaca odata cu ea… Drum lin spre cer,,«mama» draga si odihna vesnica ”, “Nu imi vine sa cred!! Sincere condoleante si multa putere sa poti depasi pierderea unei persoane deosebite. A fost un exemplu de tarie si demnitate”, “Sincere condoleanțe… Dumnezeu sa o ierte și sa o odihnească, iar ție și familiei, putere sa puteți trece peste aceasta mare durere” sunt trei dintre comentariile pe care fanii i le-au lăsat vedetei la postarea de mai sus.

În anul 2013, mama Lorei s-a operat prima dată la Iași, iar după intervenție, ea a făcut şase şedinţe de chimioterapie, care au marcat-o enorm. În acele momente critice ea și-a promis că nu se va mai supune tratamentului, indiferent de ce s-ar întâmpla. Cu ajutorul familiei și al prietenilor, Mihaela Petrescu a hotărât că timpul petrecut alături de cei dragi este mai prețios, așa că nu s-a lăsat învinsă și a continuat să lupte din răsputeri… Până ieri… când a pierdut lupta la viață.