A murit fostul jurnalist Ovidiu Neculai Bufnilă

Publicat: 15/02/2020 | 23:16

Fostul jurnalist Ovidiu Neculai Bufnilă, purtător de cuvânt al Societăţii Ornitologice Române, a murit, vineri, la vârsta de 42 de ani.

„Ne este greu să ne găsim cuvintele şi cu atât mai mult sa scriem ceva aşa cum putea să o facă el. Dar trebuie să o facem, pentru toţi cei care l-au cunoscut. Suntem nedumeriţi, şocaţi, îndureraţi şi mult mai săraci începând de ieri, când colegul şi prietenul nostru Ovidiu Bufnilă ne-a părăsit subit. Se spune că măsura oamenilor e dată de acţiunile lor şi de felul în care fac lucrurile. Ovidiu nu a făcut nimic cu jumătăţi de măsură, s-a implicat de fiecare dată în totalitate şi a fost primul „pe front”. Vivacitatea care l-a caracterizat până în ultimul moment e doar una din multele amintiri care ne vor rămâne tuturor. Drum lin, Ovidiu!”, este anunţul Societăţii Ornitologice Române.


Absolvent al Facultăţii de Jurnalism de la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu, Ovidiu Bufnilă a lucrat la Radio InfoPro, ŞtirileProtv.ro şi a publicat în Dilema Veche. De şapte ani era purtător de cuvânt al ONG-ului.