A murit Costin Mărculescu. Actorul a fost găsit mort în cadă, în stare de putrefacție

Publicat: 11/06/2020 | 01:14

Tragedie de nedescris în showbiz-ul românesc. Costin Mărculescu a decedat. Actorul a fost găsit mort în apartamentul în care locuia, miercuri noapte. Potrivit primelor informații, murise în urmă cu 4-5 zile, fiind găsit în stare de putrefacție.

Groaznicul anunț a fost făcut în direct, în emisiunea prezentată de Dan Capatos la Antena 1, Xtra Night Show.  „Un vecin mi-a spus că de 3-4 zile nu a mai fost văzut, el era obișnuit să plimbe câinele, dar nu a mai fost văzut de vecini. S-a spart o țeavă de apă caldă și i-a inundat pe vecini. El locuia aproape de casa Clejanilor, iar vecinii m-au rugat să apelez la 112, pentru a anunța„, a detaliat Horațiu Tudor, reporterul show-ului nocturn de la Antena 1.

Costin Mărculescu a murit în urmă cu 4-5 zile

Potrivit primelor informații, vecinii săi au suspectat faptul că i s-ar fi întâmplat ceva, deoarece nu-l mai văzuseră de 3-4 zile, iar câinele său lătra insistent. Tot de câteva zile, el nu mai avusese nici o activitate pe rețelele de socializare. Chemați, pompierii au spart ușa locuinței și l-au găsit decedat în cadă, în stare de putrefacție.

A murit Costin Mărculescu. Cine a fost

Costin Mărculescu urma să împlinească 51 de ani luna aceasta, pe 29. A debutat în televiziune în 1984, la varsta de 15 ani, în două piese TV: “Misiune specială” și “Ecaterina Teodoroiu”, iar în cinematografie în 1985, în filmul regizoarei Cristiana Nicolae, “Al patrulea gard lângă debarcader”. A rămas în memoria cinefililor din țara noastră prin replica „Tovarășa profesoara, dați-mi broasca înapoi” din filmul Liceenii, unde a jucat alături de Ștefan Bănică Jr, Oana Sârbu și Tamara Buciuceanu Botez.