A murit celebrul cântăreț care interpreta piesa „Ain’t No Sunshine”: Suntem devastați!” VIDEO

Publicat: 03/04/2020 | 18:28

Un cunoscut cântăreț american a murit la vârsta de 81 de ani. Familia artistului a anunțat, pe pagina de socializare, că este devastată de decesul celui care, în 2005, a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame. (O VEDETĂ PRO TV A FOST ÎNMORMÂNTATĂ ASTĂZI! DOAR CÂȚIVA APROPIAȚI AU LUAT PARTE LA FUNERALII)

Bill Withers, cunoscut pentru piese precum „Ain’t No Sunshine”, „Just the Two of Us” sau „Lean On Me”, era câştigător a trei premii Grammy, și s-a retras din industria muzicală la mijlocul anilor 80′. El a încetat din viață luni, la Los Angeles, potrivit unui comunicat transmis de familie, scrie Daily Mail. (NU RATA: UN BĂRBAT CELEBRU DIN ROMÂNIA A FOST TESTAT POZITIV CU NOUL CORONAVIRUS! CARE ESTE STAREA SA DE SĂNĂTATE)

„Suntem devastaţi de pierderea iubitului soţ şi devotatului tată. Un bărbat solitar cu o inimă condusă de dorinţa de a se conecta cu lumea prin poezia şi muzica compuse de el, vorbea sincer cu oamenii şi încerca să se conecteze cu fiecare dintre ei. (…) Muzica lui aparţine pentru totdeauna lunii. În timpuri dificile, ne rugăm ca muzica lui să ofere confort şi bunădispoziţie, în timp ce fanii au grijă de cei drag”, a fost anunțul familiei cântăreţului american. (AFLĂ AICI: VEDETĂ ITALIANĂ, UCISĂ DE CORONAVIRUS. PRIMARUL LOCALITĂȚII UNDE S-A NĂSCUT A ANUNȚAT: „SUNTEM DEVASTAȚI”)

Inclus în Rock and Roll Hall of Fame în 2015

Născut William Harrison Withers Jr în 1938, artistul a petrecut nouă ani în marina americană înainte de a se lansa în muzică. După ce s-a mutat în Los Angeles, în 1967, a lansat albumul „Just As I Am”, care a inclus hitul „Ain’t No Sunshine”, pentru care a primit primul Grammy din carieră. (VEZI AICI: CORONAVIRUS ÎN ROMÂNIA. NUMĂRUL DECESELOR DIN CAUZA COVID-19 A AJUNS LA 122)

„Lean on Me”, influenţat de muzica gospel şi imnurile bisericeşti, a fost primul şi singurul său hit plasat pe primul loc în topul Billboard.