A murit cântărețul Charley Pride! A fost răpus de COVID-19

Publicat: 14/12/2020 | 08:00

Este doliu în lumea muzicii internaționale! A murit cântărețul american Charley Pride, primul star country de culoare. Decesul a survenit sâmbătă, la Dallas, din cauza unor complicaţii cauzate de Covid-19. Avea 86 de ani.

Pride primise chiar luna trecută premiul pentru întreaga carieră din partea Country Music Association. Pe 11 noiembrie, a susţinut ultimul recital. El a interpretat piesa “Kiss an Angel Good Mornin’” cu Jimmie Allen, artist de culoare emergent, şi a susţinut un discurs emoţionant în faţa unui public restrâns, scrie news.ro, citat de capital.ro. (CITEȘTE ȘI: A MURIT SCRIITORUL BRITANIC JOHN LE CARRÉ! A FOST MAESTRUL ROMANELOR DE SPIONAJ)

A murit cântărețul Charley Pride! A fost răpus de COVID-19. S-a infectat la o gală

Dolly Parton a fost unul dintre artiştii care i-au adus omagii lui Pride. ”Sunt atât de tristă că unul dintre cei mai dragi şi vechi prieteni ai mei, Charley Pride, a murit. Este şi mai rău să aflu că a murit din cauza Covid-19. Ce virus oribil. Charley, te vom iubi mereu”, a spus ea. (NU RATA: FRATELE LUI CEZAR OUATU A MURIT: “SUNT TRIST RĂU. TE IUBESC ORIUNDE AI FI, FRATELE MEU! TĂTICUL NOSTRU TE AȘTEAPTĂ SUS”)

Pride s-ar fi infectat la acea gală. Avea să fie anunţat că toţi cei invitaţi au fost testaţi pentru Covid-19 înainte de gală. Câteva rezultate au fost pozitive. Reprezentanţii CMA au spus la acel moment că niciunul dintre cei confirmaţi nu a intrat în spaţiul în care a avut loc ceremonia. Maren Morris, marea câştigătoare a premiilor CMA de anul acesta, s-a numărat între cei care s-au întrebat dacă nu cumva ar exista o legătură, deoarece Pride a contractat boala foarte curând după eveniment.