A murit Andrei Nedelea, tânărul actor de numai 26 de ani. În salvarea lui s-a implicat chiar Paula Chirilă!

Publicat: 23/03/2020 | 22:46

După o lungă luptă cu boala, tânărul actor Andrei Nedelea s-a stins din viață la numai 26 de ani, după ce a fost în comă indusă mai mult timp, pe patul de spital. 

Andrei Nedelea, actorul din noua generație a pierdut lupta cu boala și s-a stins din viață la numai 26 de ani. În salvarea acestuia s-a implicat, acum 2 luni, chiar Paula Chirilă. Se pare că decesul lui Andrei Nedelea a survenit în urma mai multor complicații apărute după ce i s-a făcut un transplant renal, mai exact o infecție la plămâni.

Paula Chirilă s-a implicat în salvarea lui

Paula Chirilă a dezvăluit, în luna ianuarie a acestui an, că starea de sănătate a lui Andrei Nedelea este critică și că tânărul actor se află la terapie intensivă. Problemele au apărut pentru artist la finalul anului trecut.

„E coleg cu mine la Pitești, joacă în câteva spectacole la Teatrul Alexandru Davila din Pitești. Este un actor foarte bun, dedicat și muncitor, un tânăr extrem de pasionat de ceea ce face. A făcut un transplant renal, e internat la Fundeni dinainte de Sărbători. Era pe lista pentru transplant, au găsit rinichi compatibil și l-au chemat imediat și l-au internat”, a declarat Paula Chirilă pentru libertatea.ro.

“De la alți colegi care țin legătura cu familia, am înțeles că organismul lui Andrei nu a suportat transplantul. Este în stare critică la Fundeni, este în comă indusă. Are mare nevoie de sânge, grupa A 2 pozitiv și de masă trombocitară, mai ales. Toți colegii care au putut și care au fost acceptați au donat. Ne rugăm cu toții pentru sănătatea lui și îl așteptăm să se întoarcă la teatru. Face parte din familia noastră”, a mai declarat Paula Chirilă.