A mers să se relaxeze la o partidă de pescuit, dar a fost ridicat de jandarmi! Bărbatul este suspect de trafic de droguri

Publicat: 10/05/2021 | 19:56

A crezut că va avea parte de o zi de relaxare, la pescuit, însă a fost ridicat de jandarmi. Un bărbat de 44 de ani, din Vaslui, suspect de trafic de droguri, a fost reținut.

La finalul săptămânii trecute polițiștii au reținut un bărbat de 44 ani cercetat pentru trafic de droguri. Acesta se afla la pescuit atunci când polițiștii l-au găsit. Așa că o zi de relaxare s-a transformat într-o zi de detenție. Polițiștii i-au spus să își strângă lansetele și să îi însoțească.

Se pare că individul făcea parte dintr-o rețea mai mare, care se ocupa cu comercializarea de droguri sintetice. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar mai apoi judecătorul a emis un mandat de arestare pentru 30 de zile. (CITEȘTE ȘI: CUM A FOST ARESTAT CAMPIONUL NAȚIONAL DE SKANDENBERG PENTRU TRAFIC DE DROGURI)

„La data de 07.05.2021, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vaslui și procurori din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Vaslui au efectuat 3 percheziții domiciliare, pe raza municipiului Vaslui, județul Vaslui, la persoane bănuite de săvârșirea unor operațiuni ilegale cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive, fără a deține autorizație legală. Din cercetările efectuate a reieșit faptul că, în perioada martie- mai 2021, persoanele bănuite ar fi desfășurat activități de procurare, depozitare și vânzare către consumatori de pe raza județului Vaslui a unor produse susceptibile a avea efecte psihoactive, din clasa cannabinoizilor sintetici.

În cauză a fost reținut pe o durată de 24 de ore un bărbat în vârstă de 44 de ani, din municipiul Vaslui, județul Vaslui (…). Cercetările sunt continuate de polițiștii de combatere a criminalității organizate din Vaslui, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Vaslui, pentru stabilirea întregii activități infracționale a acestuia.” a precizat IPJ Vaslui.

(VEZI ȘI: VLAD PLEȘOIANU, CEL MAI CUNOSCUT DJ DIN IAȘI, ȘI IUBITA LUI SUNT ACUZAȚI DE TRAFIC DE DROGURI)