A mai apărut o ”vulpiță”! Este preoteasă la Huși și a ajuns să…

Publicat: 26/02/2020 | 20:59

Se poate spune că preoteasa din Vaslui a fost cam…vulpiță! Instanța a dat verdictul în procesul de la Huși în care preotul a dat-o în judecată pe preoteasă pentru că l-a înșelat. Mai mult, copilul pe care îl au cei doi nu ar fi al lui. Instanța i-a dat câștig de cauză bărbatului.

Copilul pe care preotul l-a trecut pe numele lui aparține, de fapt, altui bărbat, scrie vremeanoua.ro. (CITEȘTE ȘI: ANTENA 1, APROAPE DE TRAGEDIE! VULPIȚA DE LA ACCES DIRECT A ANUNȚAT CĂ SE SINUCIDE)

Preotul de la Huși, care și-a dat soția în judecată la finele anului 2018, bănuind că aceasta a făcut copilul cu altul, a avut dreptate. Instanta a decis că reclamantul nu este tatăl minorului în vârstă de 2 ani. “Să fii soție de preot și să umbli aiurea? Noi nu credem. Poate că nu îl mai plăcea pe preot, dar putea să spună. Putea să nu îi facă un copil, pe care să îl treacă pe numele lui. Părintele ar fi muncit o viață ca să crească băiatul altuia, nu? Cum să facă doamna preoteasă așa ceva? Noi nu credem. Noi spunem că e altceva la mijloc. O preoteasă este o femeie cu frică de Dumnezeu. Credem în nevinovăția doamnei preotese. E o femeie deșteaptă, corectă. E o doamnã adevărată. Are mereu un comportament frumos. Judecătoria mai greșește. De câte ori nu au greșit? Au făcut alții și închisoare degeaba. Multă lume e nemulțumită”, au comentat unul dintre cei care cred în nevinovăția femeii. (NU RATA: AU PRIMIT DE POMANĂ UN APARTAMENT, DAR AU LUAT O DECIZIE ȘOCANTĂ! CE SE ÎNTÂMPLĂ CU VULPIȚA ȘI VIOREL, VEDETELE DE LA ACCES DIRECT)

Femeia ar fi fãcut copilul cu un bărbat căsătorit la rândul lui, cu care avea o relație mai ceva ca în telenovele. Despre amantlâc știau mulți oameni de acolo, mai puțin preotul. Care a aflat, într-un târziu. Atunci, a considerat că judecata este singura cale de a I se face dreptate.