A lăsat mască pe toată lumea! Anamaria Prodan, mărturisire incredibilă: ”Am pierdut sarcina”

Publicat: 06/03/2020 | 12:16

A lăsat mască pe toată lumea! Anamaria Prodan a făcut o mărturisire incredibilă, în cel mai nou episod al reality-show-ului ”Prodanca și Reghe. Prețul succesului”.

Are o carieră de succes, o familie minunată și un soț care o susține și o iubește necondiționat. Însă, puțini sunt cei care știu că Anamaria Prodan a trecut prin momente grele atunci când a pierdut o sarcină. Vedeta era gravidă în luna a șasea atunci când s-a întâmplat evenimentul nefericit. (CITEȘTE ȘI: ANAMARIA PRODAN, SURPRINSĂ CU UN BĂRBAT PE STRADĂ, ŢINÂNDU-SE DE MÂNĂ! CINE ESTE ŞI CU CE SE OCUPĂ)

„Puteam sã mai am încã un copil, dar am pierdut sarcina spre luna a şasea. A fost pur şi simplu o intrerupere de sarcinã, aşa, spontanã. Am considerat cã întotdeauna Dumnezeu ştie ce e mai bine pentru mine şi pentru familia mea. Și cred cã ceva acolo nu a funcţionat şi decât sã fi nãscut un copil care ar fi avut probleme, probabil cã este mai bine cã s-a întâmplat aşa”, a declarat Anamaria Prodan.

Impresara a mărturisit, recent, că s-a gândit să adopte un copil dintr-o țară defavorizată. (VEZI ȘI: CÂȚI BANI DE BUZUNAR LE DĂ ANAMARIA PRODAN FIICELOR EI. CÂȚI LEI PRIMESC SARAH ȘI REBECCA ÎN FIECARE LUNĂ)

Anamaria Prodan a declarat că se gândește la acest lucru de ceva timp. Vedeta ar vrea să adopte un copil dintr-o țară săracă precum Somalia. Exclude, însă, varianta unei adopții la distanță. Dacă va alege să facă acest pas vedeta își dorește să îl crească de mic, în propria casă.

”Aș fi vrut să iau un copil, dar chiar să-l iau, din țările astea gen Somalia. Chiar să-l aduc și să-l cresc la mine acasă. Asta cu crescutul la distanță, că-i trimit un leu… e tot așa, hai să ne facem imagine! Nu, efectiv să-l iei să-i schimbi destinul. Nu te costă nimic! Mai contează că aduc un copil lângă copiii mei? Mai ales că ai mei sunt mari. Și să crești acum unul mic care se naște fără șansă… În Somalia n-are nicio șansă! Vedem!”, a spus Anamaria Prodan.