A lăsat la ușă câteva gustări pentru livratori, însă nu s-a așteptat la ce a urmat. Videoclipul care a devenit viral

Publicat: 21/12/2020 | 16:27

Există numeroase povești cu livratori care nu au grijă de coletele pe care le primesc și le livrează în cele mai proaste condiții. Un exemplu din această categorie a fost surprins pe camerele de filmat și a devenit viral pe TikTok.

Videoclipul care a adunat aproape un milion de vizualizări a fost postat în mediul online de către o tânără din SUA, care a fost surprinsă de felul în care s-a comportat livratorul. Mai întâi, tânăra le-a explicat internauților că împreună cu mama ei au lăsat în fața casei mai multe gustări pentru livratori și au observat că o mare parte din ele au dispărut, așa că au deci să se uite pe camera de supraveghere pentru a vedea ce s-a întâmplat.

Cele două au fost surprinse de imaginile pe care le-au văzut. Se pare că o femeie care le-a livrat un colet a luat o mare parte din gustări. Însă problema nu a fost că a lua prea mult, ci felul în care a livrat coletul. În imagini se observă cum femeia aruncă coletul în fața ușii, nepăsându-i dacă obiectele din interior se pot sparge.

Război între internauți

Videoclipul postat pe Tik Tok a declanșat un adevărat război printre internauți, care s-au împărțit în două tabere. Unii au susținut-o pe tânără și au spus că li se pare o lipsă totală de respect faptul că a aruncat coletul fără să îi pese, iar apoi a luat și prea multe gustări.

„Chiar nu durează mai mult de 10 secunde pentru a pune jos un pachet jos într-un mod frumos. Persoanele ca ea ar trebui concediat”, „Uau, cel mai nepoliticos șofer din toate timpurile”, au spus unii internauți.

În timp ce unii au condamnat comportamentul femeii, alții i-au luat apărarea susținând că poate a avut o zi grea și de aceea s-a comportat așa și având în vedere că gustările erau la ușă putea să le ia pe toate.

„Ce se întâmplă dacă au sărit peste masa de prânz și le-a fost foame? Ați pus gustări pentru a fi luate, putea să le ia pe toate”, „Tu scoți gustări și apoi te plângi când le mănâncă”, au scris alții.