A încercat un flirt cu agentul de la Rutieră, dar degeaba! Vedeta a fost trasă pe dreapta și amendată

Publicat: 27/02/2020 | 23:32

Una dintre cele mai „hot” blondine din showbiz pare să fie urmărită de ghinion. Fostul ”iepuraș” Playboy a fost tras pe dreapta de un agent de la Rutieră, după ce a călcat strâmb în trafic. Degeaba a încercat vedeta să-l „farmece” pe omul legii, că tot a primit o amendă substanțială. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile grăitoare. (CITEȘTE ȘI: FIUL LUI BRIGITTE, LUAT CU SALVAREA)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe sexoasa blondină Raluca Podea în zona Dorobanți din Capitală. Din câte se pare, fostul ”iepuraș” Playboy a călcat strâmb în trafic și a trebuit să dea explicații polițiștilor. (NU RATA: ”FOTOMODELA” LUI CĂTĂLIN BOTEZATU I-A SPART DINȚII ÎNTR-UN SUPER-MARKET ACTUALEI IUBITE A EX-ULUI)

Raluca Podea a călcat strâmb în trafic

Un agent de la Rutieră, extrem de vigilent, a sesizat momentul în care sexoasa a încălcat regulile de circulație și a tras-o pe dreapta. În zadar se pare că a încercat Raluca Podea să-l înduplece pe omul legii. Cu toate că și-a scos toate atuurile la înaintare și a încercat un flirt cu agentul, blondina s-a ales cu o sancțiune consistentă. După câteva minute de discuții, omul legii a semnat un proces-verbal de toată frumusețea. Potrivit surselor noastre, pentru abaterile din trafic, Raluca Podea s-a ales cu o amendă de 800 de lei. (NU RATA: CELEBRUL ESTETICIAN AL VEDETELOR A FOST ACUZAT DE UCIDEREA UNEI PACIENTE, IAR ACUM…)

Raluca Podea a fost trasă pe dreapta de un agent de la Rutieră

S-a cuplat cu nepotul unui milionar arab!

În urmă cu câteva săptămâni, site-ul nr. 1 din România v-a prezentat, pe larg, informații despre viața sentimentală a fostului ”iepuraș” Playboy.  Conform informațiilor obținute de CANCAN.RO, Raluca Podea a uitat perioada de suferință de după despărțirea de Florin Pastramă, evitând și contactul mediatic cu Brigitte. Între cele două au apărut destule momente tensionate, unul dintre ele chiar în timpul emisiunii ”Masterchef”. Numai că viața merge înainte, iar nepotul unui bogătaș arab a apărut în spațiul intim al Ralucăi și totul s-a transformat într-o poveste de senzație. (VEZI AICI: RALUCA PODEA, ÎN SPATELE MESAJELOR RĂUTĂCIOASE TRIMISE LUI BRIGITTE PASTRAMĂ?)

Omar Melhem, bărbatul la brațul căruia merge, acum, Raluca Podea, nu este un oarecine. Potent financiar, Omar a fost proprietar al fostului club ”Why Not” și deține mai multe afaceri în România. De câteva luni, cei doi au putut fi văzuți și admirați în zona Decebal, petrecând în localuri  de fițe și dând senzația că se simt extraordinar unul lângă celălalt.

Sursele noastre spun că sunt câteva luni de când Raluca Podea și Omar Melhem gustă din plăcerea de a fi împreună, însă asta nu se întâmplă doar atunci când iau masa într-un restaurant de lux, ci și… ceva mai departe, fiind surprinși chiar și în timpul unei ieșiri la munte.

Raluca Podea, zâmbitoare și părând a fi perfect conștientă de farmecul pe care îl exercită asupra noului partener, stă în brațele acestuia, expresia amândurora fiind sugestivă pentru toți cei care caută să vadă dacă există, cu adevărat, empatie într-un cuplu abia format.(NU RATA: ULTIMELE INTERVENȚII CHIRURGICALE AU ”MUTILAT-O” PE VEDETA DE LA PRO TV!)

Raluca Podea ar fi fost amendată cu 800 de lei

Ex-logodnica i-a dat ”papucii” lui Florin Pastramă

După ce logodnica lui Florin Pastramă, Raluca Podea, a văzut la televizor momentele de tandreţe dintre el şi Brigitte, fosta soţie a lui Ilie Năstase, a luat pur şi simplu foc și a decis să ”divorțeze” definitiv de iubitul ei. Mai mult decât atât, în momentul în care a fost întrebată de către reporterii site-ului nr.1 din România cum comentează ipostazele tandre în care a apărut la televizor logodnicul său, blondina s-a dezlănțuit, pur și simplu, la adresa lui Florin Pastramă.

”Totul e terminat! Mi-e silă de Florin. Nici nu mai vreau să aud de el. Consider că nu meritam așa ceva. Am momente când îmi vine să fac urgie. Până și copilul meu mi-a reproșat de ce a trebuit să apară în viața noastră un astfel de bărbat care ne-a pus pe toți într-o situație dificilă. Aștept să revină acasă, să clarificăm unele lucruri și atât. Nu mai avem nimic. Relația noastră s-a terminat”, a mărturisit atunci Raluca.

Florin Pastramă s-a căsătorit cu Brigitte Năstase, însă sexy-Raluca Podea nu reușise – până de curând – să își întâlnească sufletul-pereche.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)