A încercat să violeze o femeie în toaleta unui mall din Capitală! Agresorul a fost reținut de către polițiști

Publicat: 11/01/2021 | 10:44

Un incident a avut loc în unul din mall-urile din Capitală. Un bărbat a încercat să violeze o femeie în toaleta unui complex comercial din Sectorul 6. Acesta a fost reținut de către autorități.

O femeie de 45 de ani a trecut prin momente îngrozitoare. În timp ce se afla în toaleta mall-ului, un bărbat a intrat peste ea și a încercat să o violeze. Incidentul a fost sesizat autorităților, care l-au reținut pe făptaș. (CITEȘTE ȘI: METODA INGENIOASĂ PRIN CARE O BĂTRÂNĂ A SCĂPAT VIOLATORUL CARE ÎI INTRASE ÎN CASĂ. SPERIAT, BĂRBATUL ȘI-A UITAT LENJERIA INTIMĂ LA LOCUL FAPTEI)

„La data de 08 ianuarie 2021, în jurul orei 18.00 , prin apel 112, Secţia 22 Poliţie a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat a intrat în toaleta destinată femeilor, dintr-un complex comercial din sectorul 6, unde a surprins o femeie în vârstă de 45 de ani şi a încercat să întreţină relații sexuale cu aceasta. La faţa locului s-au deplasat, de urgenţă, poliţişti, care în scurt timp l-au depistat, imobilizat şi condus la sediul subunităţii de poliţie. Bărbatul a fost identificat, audiat, iar în urma cercetărilor, cel în cauză a fost reţinut şi prezentat magistraţilor”, a anunţat duminică Poliţia Capitalei.

Pe numele bărbatului a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 zile. Cercetările sunt continuate de Secţia 22 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, pentru tentativă de viol. (VEZI ȘI: DREPTATE STRÂMBĂ ÎN CAZUL UNEI FETE VIOLATE DE TATĂL EI VITREG. INDIVIDUL A PRIMIT 7 ANI DE ÎNCHISOARE LA 14 DE LA PRODUCEREA AGRESIUNII)