A încercat să violeze o femeie în toaleta unui centru comercial din București! Ce s-a întâmplat imediat

Publicat: 10/01/2021 | 17:13

Un bărbat a încercat să violeze o femeie în toaleta unui centru comercial din București, dar imediat cimeva a sesizat organelle de ordine. La scurt timp, violatorul a fost arestat.

Polițiștii au fost sesizați vineri, în jurul orei 18.00, prin apel 112, că un bărbat a intrat în toaleta femeilor, dintr-un complex comercial, din sectorul 6, unde a încercat să întrețină relații sexuale cu o femeie de 45 de ani. Oamenii legii l-au depistat în scurt timp pe agresor, l-au imobilizat și l-au dus la sediul subunității de poliție. „Bărbatul a fost identificat, audiat, iar urma cercetărilor, cel in cauză a fost reținut și prezentat magistraților. Pe numele bărbatului a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 zile”, a anunțat, duminică, Poliția Capitalei. (CITEȘTE ȘI: DREPTATE STRÂMBĂ ÎN CAZUL UNEI FETE VIOLATE DE TATĂL EI VITREG. INDIVIDUL A PRIMIT 7 ANI DE ÎNCHISOARE LA 14 DE LA PRODUCEREA AGRESIUNII)

Cercetările sunt continuate de Secția 22 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, pentru tentativă la viol, scrie Mediafax.ro, citat de digi24.ro.

O bătrână de 72 de ani a scăpat din mâinile violatorului

O bătrână de 72 de ani din Huși avea să scape de violatorul care-i intrase în casă. Marius C., în vârstă de 42 de ani, din aceeași localitate, a intrat în casa femeii, purtând o mască de protecție neagră, trasă până sub ochi, să fie sigur că nu va fi recunoscut. Victima îl cunoștea, pentru că de mult timp el o urmărea. Când a dat cu ochii de el, femeia, speriată, i-a spus că îi dă bani, dar el a refuzat să plece, scrie vremeanoua.ro. (NU RATA: MONȘTRII DIN BACĂU AU EVADAT DIN ARESTUL LA DOMICILIU. UN CONTROLOR ȘI IUBITA LUI AU VIOLAT ȘI TORTURAT O TÂNĂRĂ PRINSĂ FĂRĂ BILET)

Atunci femeia s-a gândit să îl ia cu frumosul. I-a propus ca înainte de „viol” să bea un pahar de vișinată că este sărbătoare. A prins apoi un moment bun și a fugit. Văzându-se lăsat baltă, în pielea goală în casă străină, individul a fugit și el, însă și-a uitat lenjeria intimă în casa victimei. A fost identificat de polițiști în mai puțin de 48 de ore.