A încercat să se bronzeze dar rezultatul a fost dezastruos! Gafa incredibilă pe care a făcut-o o adolescentă

Publicat: 27/01/2021 | 22:07

Multe dintre tinere își doresc un bronz natural, care să le contureze perfect trăsăturile și nu contează ce trebuie să facă pentru asta. Este și cazul unei adolescente din SUA care și-a dorit bronzul perfect, dar a obținut un rezultat cutremurător.

Când vorbim de bronzul artificial cele mai rapide metode de a arătat de parcă ai petrecut două săptămâni la plajă sunt cremele bronzante. Multe tinere le folosesc pentru ca pielea lor să capete o nuanță mai închisă în doar câteva minute. La acest truc a apelat și Kira Domachowski, o adolescentă de 13 ani, însă rezultatul a fost unul fatal.

Kira și-a cumpărat o cremă bronzantă ce promitea rezultate în doar câteva minute. Sedusă de efectul rapid, tânăra nu a mai acordat atenției nuanței pe care a cumpărat-o. A realizat greșeala făcută abia după câteva minute după ce își dăduse tot corpul cu cremă. Fata a observat că produsul este mult prea închis pentru pielea sa, însă răul era deja făcut.

După ce și-a îndepărtat crema de pe corp a rămas șocată. Pielea ei foarte albă a căpătat o nuanță extrem de închisă, care nu o avantaja prea mult.

 „Nu mi-am dat seama că era o nuanță așa închisă. Am cumpărat-o pentru că promite rezultate rapide. Am fost șocată când m-am uitat în oglindă și am văzut cât de întunecat arăta”, a spus Kira.

 

Mama tinerei a fost șocată

Rezultatul a șocat-o pe mama adolescentei. Aceasta era obișnuită cu astfel de proceduri la care Kira apela destul de des, dar nu a văzut-o niciodată atât de transformată. A importalizat rezultatul și l-a postat pe rețelele de socializare.

Din fericire, bronzul nu a fost foarte rezistent, iar după mai multe dușuri, pielea tinerei a revenit la culoare inițială. Internauții s-au amuzat copios pe seama pățaniei adolescentei și mulți dintre ei au mărturisit că au trecut prin situații similare.