A început războiul pentru custodia copiiilor! Designerița acuzată de infidelitate le-a cerut judecătorilor să…

Publicat: 06/12/2019 | 23:57

La scurt timp după ce a fost acuzată că și-a părăsit familia pentru un fost membru al Guvernului, una dintre cele mai cunoscute designeriţe din România a început lupta în instanță cu tatăl copiilor ei. Mega-controversa din lumea bună pare să se transforme într-o veritabilă ”gherilă”. Celebra creatoare de modă care își ”revendică” fiica & fiul la Judecătorie a cerut magistraților un lucru uluitor. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații de ultimă oră. (CITEȘTE ȘI: CUM S-AU DAT DE GOL CELEBRA DESIGNERIȚĂ & FOSTUL MEMBRU AL GUVERNULUI?!)

După ce și-ar fi părăsit soțul și cei doi copii, dar și domiciliul conjugal, pentru a continua legătura cu fostul membru al Executivului, designerița ar fi început un adevărat război în instanță. Celebra creatoare de modă își ”revendică” fiica & fiul la Judecătorie. (NU RATA: CONDAMNAT LA ÎNCHISOARE, ”RADU BĂUTURĂ” CIRCULĂ CU UN MAYBACH…)

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.rosite-ul nr. 1 din România a intrat în posesia unor amănunte exclusive despre mega-controversa în care este implicată designerița.

Lupta pentru custodie

Potrivit informațiilor care au sosit pe adresa redacției, creatoarea de modă – care a avut un succes răsunător printre vedetele de la Hollywood – a luat o decizie surprinzătoare. Ea ar fi cerut magistraților ca ședințele procesului în care își ”revendică” fiica și fiul să se desfășoare cu ușile închise. Din câte se pare, judecătorii au respins cererea designeriței și, în consecință, ședințele vor fi publice.  Cei doi au o fată de 8 ani și un băiat de 5 ani. (NU RATA: A ANGAJAT SPIRITIȘTI ȘI UN BIONERGETICIAN CA SĂ SE ASIGURE CĂ AMANTUL E ”BĂRBATUL VIEȚII EI”)

Celebra creatoare de modă își ”revendică” fiica & fiul la Judecătorie

Escapadă în Londra!

După toate aparențele, designeriţa și-ar fi cunoscut iubitul, un fost membru al Guvernului, la Londra, în luna martie, pe durata unei conferințe a Tinerilor Lideri Europeni (European Young Leaders), care s-a întins pe durata a două zile. Între cei doi ar fi existat o atracție incontestabilă, pentru că, la nici 24 de ore după ce s-au cunoscut, ar fi petrecut o noapte fierbinte împreună.

Ar fi plecat în grabă de la petrecere și ar fi trăit clipe de vis chiar în locul unde creatoarea era cazată, Qbic Hotel. Distracția s-ar fi întins până dimineața, atunci când fostul membru al Guvernului ar fi plecat din cameră, în jurul orei 5:30 dimineața, obosit după o noapte complexă. (NU RATA: JURĂMÂNTUL PE CARE ULTIMA IUBITĂ I L-A FĂCUT LUI CORNEL GALEȘ)

Cunoscuta designerită alături de iubit, fost membru al Guvernului

Căsătorie cu iubitul în 2020?!

Sursa noastră nu s-a oprit, însă, aici și a venit cu noi dezvăluiri. Susține că designerița s-ar fi văzut cu iubitul și a doua zi după noaptea petrecută la hotel! Ar fi părăsit rapid dezbaterile despre viitorul Uniunii Europene, cu tot cu bagaje. Doamna ar fi ajuns apoi în apartamentul fostului membru al Guvernului. Acolo ar fi petrecut încă aproximativ o oră și jumătate. Nu a fost însă un caz izolat. Spre exemplu, la Paris, după terminarea unei prezentări de modă, ar fi plătit nu mai puțin de 600 de euro pentru o cameră unde să aibă intimitate!

Pe cunoscuta adresă pont@cancan.ro, a sosit un potop de informaţii, la propriu. Totul şi cu diferite probe în anexe, fotografii aparte. O telenovelă în adevăratul sens al cuvântului. Una dintre informaţiile cvasi-comice se referă la latura mistică a problemei: designeriţa ar fi apelat inclusiv la spiritiști pentru a-și ”securiza” noua dragoste.

În mediul online ar fi cheltuit peste 5.000 de dolari pentru a “afla” viitorul relației cu ”tăuraşul”. Ocazie cu care ar fi fost înștiințată de doi “specialiști online” că bărbatul cu care și-a „tradus” soțul este iubitul ei din altă viață și că ar fi avut o relație cu el prin anul 1950! Designerița a primit vestea de la cea mai bună prietenă, care se ocupă, printre altele, de… bioenergie.

Momentul “spiritism online” a aprins însă – se pare – flacăra interesului către această zonă: creatoarea de modă ar fi început să studieze intens modalități prin care să-i transmită “tăuraşului” iubirea pe care i-o poartă, cu ajutorul telepatiei. Adică până la urmă o idee smart, chiar foarte aplicată! Ulterior a venit breaking news-ul: a aflat că ar urma să fie cerută în căsătorie de fostul membru al Guvernului în 2020. Veste pe care ar fi primit-o de la doi spiritiști on-line, Isaac și Ellison! (VEZI ȘI: CĂTĂLIN BOTEZATU, DAUNĂ DE 100.000 € DE ZIUA LUI)

Inna și Antonia se îmbracă de la ea

Printre româncele care au descoperit-o pe celebra designerita se numără și Inna, Antonia și Brigitte, ex-soția lui Ilie Năstase. Nu de puține ori, au mers la atelierul ei pentru a-și alege rochii pentru diverse evenimente. Inna și-a achiziționat chiar și un top, asemenea celui purtat de Kendall Kardashian la ședința foto pentru un concert din America.

În ciuda faptului că le-a îmbrăcat pe Jennifer Lopez, Eva Longoria, Sofia Vergara și pe multe alte actrițe de la Hollywood, creatoarea de modă are prețuri destul de accesibile la rochiile pe care le lucrează, nefiind cu mult mai piperate față de cele ale altor designeri români.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)