A început războiul în instanță între Andreea Bălan și George Burcea. Cântăreața a depus acțiunea și a cerut ca…

Publicat: 04/06/2020 | 23:10

Despărțirea lor a zguduit showbizul, cu luni în urmă, iar acum a început, oficial, „războiul” între Andreea Bălan și George Burcea. Artista a depus acțiunea în instanță. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, informații de ultimă oră.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte exclusive legate de cel mai mediatizat divorț din lumea mondenă.

La scurt timp după ce instanțele din România și-au reluat activitatea, când s-a încheiat starea de urgență, Andreea Bălan a depus oficial acțiunea de divorț. Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, ”războiul” dintre artistă și fostul ei soț se va duce în fața magistraților de la Judecătoria Buftea. (NU RATA: CUM A ÎNCEPUT SĂ SE DETERIOREZE RELAȚIA DINTRE ANDREEA BĂLAN ȘI GEORGE BURCEA: ”PLECA ȘI VENEA SPRE DIMINEAȚĂ…”)

Divorț ”la secret”!

Din câte se pare, procesul de divorț, care se anunță extrem de aprig și de lungă durată, se va desfășura ”în secret”. Și asta pentru că, susțin sursele noastre, ”jumătatea trupei Andre” a cerut instanței ca procesul să se judece în spatele ușilor închise. (NU RATA: ANDREEA BĂLAN A DAT CĂRȚILE PE FAȚĂ! DE CÂTE ORI ÎȘI VIZITEAZĂ GEORGE BURCEA FETIȚELE, DE FAPT, ÎNTR-O SĂPTĂMÂNĂ: „E MUSAI SĂ VINĂ”)

Începe războiul în instanță între Andreea Bălan și George Burcea

Detalii din culisele divorțului

Andreea Bălan a continuat seria dezvăluirilor despre despărțirea de George Burcea. Artista a făcut un vlog pe canalul ei de Youtube în care a mărturisit deschis ce anume nu a mai funcționat între ea și tatăl fetițelor sale. În afară de comportamentul acestuia, care devenise din ce în ce mai ciudat, Andreea Bălan crede că în căsnicia lor au existat probleme și din cauza traumelor din copilărie ale soțului său.

Mai mult, Andreea Bălan a povestit că George Burcea nu a vrut să fie ajutat și și-a dorit o altă viață, motiv pentru care a renunțat la cea de familist. Într-o emisiune de televiziune, Andreea Bălan a mai punctat acest lucru, spunând că George pare că este mulțumit de cum au evoluat lucrurile pentru el și este împăcat cu alegerile făcute, dar și cu noua lui viață. (VEZI ȘI: DOVADA CĂ ANDREEA BĂLAN A DEPĂȘIT DUREREA DESPĂRȚIRII DE GEORGE BURCEA)

Andreea Bălan a depus actele de divorț

Andreea Bălan a visat la o viață de familie fericită

Andreea Bălan dezvăluia că, atunci când a împlinit 32 de ani, scopul ei a fost să-și întemeieze o familie, să aibă copii. Din nefericire pentru artistă, nu a mers totul ca pe roate. (NU RATA: NIMENI NU ȘI-O ÎNCHIPUIA PE ANDREEA BĂLAN ÎN ACEASTĂ POSTURĂ)

„Am dorit foarte mult să-mi construiesc o familie. Am realizat că un copil mă va completa la un nivel extrem de profund, la un nivel la care nimic altceva nu a reuşit să mă completeze până în momentul acela. De aceea, scopul meu imediat, la 32 de ani, a fost să găsesc pe cineva cu care să îmi întemeiez o familie. Lucrul acesta s-a întâmplat.

După cum bine ştiţi nu am făcut numai un copil, am făcut doi, pe Elluţa şi pe Clara. Am realizat cât de frumos este să fii mamă. Totodată, faptul că eşti mamă te transformă în continuare şi te face să intri în contact cu tine ca şi copil şi să îţi dai seama că mai ai mult de lucru cu tine, iar copiii scot din tine şi părţile frumoase, dar şi părţile negative”, mărturisea Andreea Bălan.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)