A fost tras pe dreapta, iar polițiștii i-au găsit în mașină o farfurie cu droguri! A fost întocmit un dosar penal

Publicat: 12/05/2021 | 22:20

Polițiștii din Galați au tras pe dreapta un tânăr de 23 de ani, iar pentru că acesta avea un comportament suspect a fost testat cu aparatul DrugTest. Mai mult, oamenii legii au găsit în mașina acestuia o farfurie cu droguri.

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Liești au oprit în trafic un tânăr de 23 de ani. Pentru că atât acesta, cât și pasagerul din dreapta aveau un comportament suspect, oamenii legii l-au testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv pentru canabis, cât şi pentru metamfetamină. (CITEȘTE ȘI: A MERS SĂ SE RELAXEZE LA O PARTIDĂ DE PESCUIT, DAR A FOST RIDICAT DE JANDARMI! BĂRBATUL ESTE SUSPECT DE TRAFIC DE DROGURI)

Mai mult, în mașină polițiștii au găsit și o farfurie cu droguri, o râşniţă de canabis și două țigări artizanale. În acest caz polițiștii au întocmit dosar penal având ca obiect comiterea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe

„În jurul orei 01.50, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Liești au oprit în trafic, pe raza comunei, un autoturism la volanul căruia au identificat un tânăr, de 23 de ani, din aceeași localitate.

Întrucât, atât conducătorul auto, cât și pasagerul aflat în mașină prezentau un comportament suspect, polițiștii au controlat interiorul acesteia, ocazie cu care au găsit o râșniță tip „grinder”, cu urme de fragmente vegetale, două țigări confecționate artizanal și o farfurie pe care se afla o substanță albă cu aspect purverulent.

Existând suspiciunea că bărbatul aflat la volan ar fi consumat substanțe interzise, acesta a fost condus la spital, unde a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv la cannabis și metamfetamină.

Ca urmare, polițiștii au întocmit dosar penal având ca obiect comiterea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, se arată într-o informare a Poliţiei.

(VEZI ȘI: CUM A FOST ARESTAT CAMPIONUL NAȚIONAL DE SKANDENBERG PENTRU TRAFIC DE DROGURI)

 

Sursa foto: Poliția Română