A fost scos din incendiu de polițiști, dar a murit după câteva minute! Ce s-a găsit asupra bărbatului de 63 de ani din Pitești

Publicat: 16/04/2021 | 17:26

Un bărbat a fost evacuat la timp de polițiști dintr-un restaurant care luase foc, dar avea să moară la scurt timp! Cel care și-a găsit atunci sfârșitul avea asupra sa mai multe medicamente.

Bărbatul care prindea mâna salvatoare a polițistului care l-a scos din incendiu intra în stop cardio-respirator. În ciuda eforturilor medicilor, nu a mai putut fi salvat. ”Cu ocazia intervenției la un incendiu la un local, (aparatură electrică) un bărbat care consuma băuturi alcoolice la o masă a refuzat să iasă din incintă. Bărbatul a fost somat, iar ca urmare a faptului că cel în cauză nu s-a supus indicațiilor și s-a manifestat recalcitrant, s-a procedat la evacuarea sa. Bărbatul a intrat în stop cardio-respirator, în acest moment i se efectuează manevre de resuscitare”, a anunțat poliția imediat după incident, potrivit g4media.ro. (CITEȘTE ȘI: MEDICII DE LA INML AU STABILIT CAUZA MORȚII CELOR TREI PACIENȚI DIN TIR-UL ATI DE LA BABEȘ)

A fost scos din incendiu de polițiști, dar a murit după câteva minute! Ce s-a găsit asupra bărbatului

Cadrele medicale aveau să constate, până la urmă, decesul bărbatului din Pitești. „Bărbatul avea asupra sa mai multe medicamente. Cauza exactă a decesului va fi stabilită în urma necropsiei. (…) În cauză se desfăşoară cercetări de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, Florian Popa. (NU RATA: CINE SUNT UCIGAȘII BĂRBATULUI DIN BRAȘOV GĂSIT MORT ÎNTR-O BALTĂ DE SÂNGE, ÎN SCARA UNUI BLOC)

Tot el avea să explice și cauza pentru care bărbatul a fost scos cu forța de polițiști. „Având în vedere şi starea de pericol în care acesta se afla, bărbatul a fost evacuat, iar în această împrejurare i-a venit rău. Ca urmare, a fost solicitat un echipaj medical pentru a-i acorda îngrijiri (…). Bărbatul a fost evacuat folosindu-se minimum de forţă necesară. (…) Bărbatul nu a fost încătuşat, acesta a fost invitat să iasă din incinta localului, iar în aceste împrejurări s-a manifestat recalcitrant atât faţă de persoanele aflate în jur, cât şi faţă de poliţişti”, a precizat Florian Popa.