A fost sau nu cerută în căsătorie de Smiley? Gina Pistol a deslușit misterul

Publicat: 19/06/2020 | 19:56

A fost sau nu cerută în căsătorie de Smiley? Gina Pistol a deslușit misterul, după ce pe degetul prezentatoarei TV a apărut o bijuterie misterioasă, care semăna cu un inel de logodnă.

De câțiva ani buni, Gina Pistol și Smiley trăiesc o poveste de dragoste. Poveste pe care cei doi au vrut să o țină departe de ochii curioșilor. Se iubesc, se sprijină necondiționat, iar fanii lor se întreabă când va avea loc marele eveniment. Mai ales că Gina, a mărturisit că își dorește să facă nuntă. Ba chiar și-a exprimat și doleanțele în ceea ce privește evenimentul! (VEZI ȘI: ÎL VA FACE GINA PISTOL TĂTIC PE SMILEY? CE SPUNE ARTISTUL DESPRE COPII. “EU MEREU…”)

„Eu sunt bine cum sunt (n.red. – nemaritată). Am vorbit cu el despre nuntă. Eu nu mă grăbesc, cred că doar  mama. La câte ședințe foto în rochie de mireasă am avut… Când mă voi mărita, voi face o petrecere în aer liber, fiecare vine imbrăcat cum vrea. Voi face un grătar fără mici! Fac 39 de ani, dar nu am nicio problemă că sunt nemăritată la vârsta asta!’, spunea Gina Pistol în 2019.

Recent, pe degetul Ginei Pistol a apărut o bijuterie misterioasă. Așa că fanii s-au gândit imediat că este vorba despre mult așteptatul… inel de logodnă. Adevărul este, însă, altul!

„Eu când eram mai mică voiam un inel frumos, de prințesă. Am crescut, am făcut bănuți, mi l-am luat. Mi l-am luat pe persoană fizică! Nu este de logodnă, este inelul meu”, a spus Gina Pistol pentru revista Unica.

Smiley și Gina Pistol, izolați la domiciliu împreună

Smiley și Gina Pistol au fost izolați la domiciliu… împreună. Lucru care le-a sudat și mai mult relația! (VEZI ȘI: SMILEY, UNUL DINTRE CEI MAI BOGAȚI PREZENTATORI DIN ROMÂNIA. CE SUMĂ PRIMEȘTE ARTISTUL PENTRU UN SEZON LA ”ROMÂNII AU TALENT”)

”A fost veselie, recunosc, dar a fost și melancolie uneori, pentru că a fost o perioadă plină de necunoscut la care toți ne-am uitat cu teamă și neîncredere. Nu am avut, însă, niciun motiv de tristețe, Doamne ajută!, suntem sănătoși cu toții, fiecare dintre cei pe care îi iubesc a trecut cu bine peste perioada asta. A fost tare că perioada de după întoarcerea din America am petrecut-o cu doi dintre colegii și prietenii mei de la Ha și a fost ca o tabără băiețească în care am făcut muzică, ne-am jucat FIFA, am mai făcut câte un grătar, am mai cântat.

A fost tare, mai ales că apoi a început „genul programului: romance, pentru că, după izolarea cu băieții, fiecare a plecat la casa lui și am stat cu Gina. Fiecare zi a avut farmecul, bucuria și descoperirile ei în suflet și în casă. Mă bucur că a răzbătut starea mea de spirit pe Insta, am făcut și live-uri pe YouTube, am postat mai des, am vorbit mai des cu oamenii, chiar am făcut lucruri pe care mi le doream de mult.

Gina a fost lângă mine în toată această perioadă. Cum am fost foarte activ pe rețelele de socializare și am deschis ușile către casa și viața mea, era firesc să apară și ea. Nu obișnuiesc să vorbesc despre asta, mi se pare că oamenii așteaptă altceva de la mine, iar eu am alte lucruri să le dăruiesc, unele făcute special pentru ei, pe note. (zâmbește) Dar e firesc să-i las uneori să mă vadă așa cum sunt, lângă iubită, lângă părinți, în pantaloni scurți sau cu o ganteră în mână. Ăsta sunt eu.

Ea mă încurajează să fac cum mă simt eu bine și cum am confort, așa că nu e nicio presiune din partea ei”, a spus Smiley.