A fost prins în fapt și a inventat cea mai proastă scuză! Minciuna folosită i-a adus divorțul

Publicat: 19/04/2021 | 21:16

O femeie a împărtășit cu internauții poveste divorțului său. Aceasta și-a surprins fostul soț în compania unor tinere, într-un club de noapte. Când l-a confruntat bărbatul a venit cu cea mai proastă scuză posibilă.

Tânăra le-a povestit celor de pe TikTok cum a divorțat de fostul soț. Aceasta a spus că și-a văzut partenerul în fotografiile postate pe pagina de Facebook a unui club. Bărbatul apărea alături de mai multe tinere, iar verigheta lui dispăruse de pe deget. Atunci când l-a confruntat și i-a arătat pozele, bărbatul a inventat cea mai ridicolă scuză.

„Nici măcar nu avea verigheta pe deget. Așa că îl întreb despre asta. Îmi spune că i-au scos inelul în Photoshop. Oh, sigur că au făcut-o. Am divorțat”, a spus femeia.

Internauții au fost curioși să afle mai multe despre cele întâmplate așa că femeia a continuat povestea.

„Așa că, după ce și-a dat seama că este căsătorit cu un expert în Photoshop și niciun fotograf de club de noapte nu ar petrece ore întregi doar ca să îi scoată lui inelul, și-a schimbă povestea. Mi-a spus că și-a scos verigheta când s-a spălat pe mâiniși a uitat să o pună la loc. Hu, ce moment convenabil să uiți să-ți pui inelul”, a mai spus femeia.

Cele mai ridicole scuze

Cum minciuna cu Photoshop-ul și cea cu spălatul pe mâini nu au ținut, femeia a divorțat. Povestea ei a devenit virală și a adunat peste două milioane de vizualizări. Internauții au empatizat cu tânăra și i-au transmis că se poate și mai rău. Cei mai mulți au povestit că au trecut prin experiențe similare.

„Oh, inelul fostului meu soț dispărea în poveștile sale de pe Instagram, dar cumva reapărea la loc în fiecare zi înainte de a intra pe ușă”, a spus o altă femeie.

„Fostul meu era activ pe un site de întâlniri … scuza lui a fost că era un profil vechi, iar site-urile de întâlniri păstrează conturile oamenilor sexy active pentru a atrage mai mulți oameni”, a mărturisit o altă internaută.