A fost inaugurat cel mai mare spital pentru COVID-19 din România: capacitate, 500 de pacienți VIDEO

Publicat: 08/05/2020 | 13:49

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a participat la inaugurarea celui mai mare spital pentru pacienții infectați cu noul coronavirus. Are o capacitate de 500 de locuri, iar medicii vor beneficia de condiții speciale. (CITEȘTE ȘI: CUM SE VA DESFĂȘURA TRANSPORTUL ÎN COMUN, ÎN BUCUREȘTI, DUPĂ 15 MAI. GABRIELA FIREA: ”ESTE IMPERIOS NECESAR…”)

Este, de fapt, o secție exterenă a Spitalului ”Victor Babeș”, care va putea primi 500 de bolnavi și este dotat inclusiv cu zonă special amenajată pentru odihna medicilor. (NU RATA: GABRIELA FIREA, MESAJ CU OCAZIA ZILEI MONDIALE A LIBERTĂȚII PRESEI: ”O LUME. O VIAȚĂ. UN DESTIN”)

Cel mai mare spital din tara pentru cazurile de infecție usoara cu noul coronavirus este la Bucuresti! Inaugurez astazi sectia externa a Spitalului de Boli Infecțioase și Tropicale “Dr. Victor Babeș” care va putea primi 500 de bolnavi. Cadrele medicale au o zona special amenajata, inclusiv pentru odihna.

Publicată de Gabriela Firea pe Vineri, 8 mai 2020

”Cel mai mare spital din tara pentru cazurile de infecție usoara cu noul coronavirus este la Bucuresti!

Inaugurez astazi sectia externa a Spitalului de Boli Infecțioase și Tropicale “Dr. Victor Babeș” care va putea primi 500 de bolnavi.

Cadrele medicale au o zona special amenajata, inclusiv pentru odihna.

Să dea Dumnezeu să nu folosim niciodată aceste paturi de spital, dar dacă va fi nevoie, unitatea este la dispoziția pacienților și a cadrelor medicale”, a scris Gabriela Firea, pe Facebook.