A fost dragoste între Lora și carismaticul actor din Galați?! „Ar fi vrut să îl aducă la București”

Publicat: 14/12/2020 | 23:53

Cântăreața Lora, pe numele ei real Laura Petrescu, a trecut prin povești de viață fabuloase și drame de familie. Și-a pierdut tatăl, mama și bunica, a divorțat de stand-up-erul Dan Badea, a fost blocată aproape jumătate de an în Bali din cauza pandemiei,  iar acestea sunt numai câteva din întâmplările ei fascinante, care au fost făcute publice. Una a scăpat însă publicului, până acum.

Se zvonește că frumoasa cântăreață ar mai fi avut parte de câteva episoade interesante în trecut, iar despre unul dintre acestea a aflat CANCAN.RO. Ar fi vorba despre o poveste de dragoste secretă, scurtă, platonică, dar aprinsă, dintre artistă și un actor de succes și foarte frumușel din Galați: Andrei Dombrovschi, care, de altfel, a și jucat rolul iubitului ei în videoclipul piesei „Arde”.

Detaliile poveștii secrete

„Lora și Andrei Dombrovschi ar fi început să flirteze la un eveniment unde se aflau mai mulți stand-up-eri, printre care și soțul ei de atunci. Au fost văzuți în ipostaze foarte apropiate. Era prin 2014, în perioada când Lora mai era cu Dan Badea, dar spre finalul relației lor. (VEZI AICI: CUM A DESCRIS-O LORA PE DOINIȚA OANCEA, LA CINCI ANI DUPĂ CE A FOST ACUZATĂ CĂ I-A FURAT IUBITUL)

Andrei și Lora s-au cunoscut cu ani în urmă

Actorul Andrei Dombrovschi este un bărbat frumos, dorit de foarte multe femei; are chiar o reputație de «gigolo» în anumite cercuri. De asta, din cauza frumuseții lui, probabil i-a plăcut și Lorei de el. De altfel, a jucat în clipul ei.

Ulterior, pe vremea când colabora la Vorbește lumea, Lora ar fi vrut să îl aducă pe Andrei la București, să îl ajute să colaboreze cu Pro TV-ul. Dar el ar fi trebuit să renunțe la jobul stabil de la Teatrul de Păpuși din Galați și nu ar fi vrut să riște, așa că nu s-a dus”, ne-a declarat o sursă din anturajul actorului.

Mesaje afectuoase

Lora, de altfel, ar păstra pentru Andrei o mare afecțiune, martore fiind și mesajele lor publice, pline de drăgălășenie, de pe un site de socializare al vedetelor: ask.fm.

În ciuda acestui fapt, întrebat fiind de fani dacă este „împreună cu Lora”, actorul răspunde pe respectivul site: „Sunt single, suntem doar prieteni”.

Andrei, rol de tânăr amant în filmul „Preludiu”

Andrei nu a jucat în foarte multe filme și seriale importante, dar a bifat câteva colaborări în filme scurte de comedie cu Mihai Bendeac, câteva apariții la „În puii mei” (sezoanele 1, 2, 3), videoclipuri, și, mai nou, un rol în filmul de scurt metraj, „Preludiu”, regizat de Francesca Leonte, unde joacă alături de Marcela Motoc, și are rolul de tânăr amant al acesteia. (CITEȘTE ȘI: LORA A ”TĂBĂRÂT” PE GHENU ÎN CLUB! S-AU SĂRUTAT ȘI…)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.