A fost confirmat al optulea caz de coronavirus. Anunțul făcut de Raed Arafat

Publicat: 06/03/2020 | 14:29

A fost confirmat al optulea caz de coronavirus. Ce anunț a făcut Raed Arafat.

Al optulea caz de infectare cu virusul ucigaş din China a fost confirmat pozitiv, în România. Victima este o femeie în vârstă de 51 de ani, din Olt. Femeia a fost contact direct cu virusul ucigaş din China, după ce a călătorit în acelaşi autocar cu bărbatul de 71 de ani din Suceava. Femeia se află acum în izolare la domiciliu.

După confirmarea celui de-al optulea caz de coronavirus în România, Raed Arafat îndeamnă populația la calm. (CITEȘTE ȘI: PANICĂ ÎN ROMÂNIA, DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI! ȘCOLILE S-AR PUTEA ÎNCHIDE DOUĂ SĂPTĂMÂNI)

„Încercăm să stabilim contacţii fiecărui infectat, dar din păcate sunt şi persoane care nu respectă izolarea la domiciliu. S-au dat şi amenzi deja. Ancheta epidemiologică va determina acum care sunt contacţii persoanei depistate astăzi şi vom vedea ce e de făcut.

Faptul că a apărut acest caz în Olt nu înseamnă că virusul s-a răspândit în toată ţara, a fost întâmplarea faptului că această persoană a călătorit din Italia cu acel bărbat din Suceava”, a spus Raed Arafat la România TV.