A fost chemată ambulanța la ”Acces Direct”! Vulpița nu s-a mai putut ridica de pe canapea și acuza dureri îngrozitoare

Publicat: 11/02/2020 | 17:21

A fost chemată ambulanțala ”Acces Direct”! Vulpița nu s-a mai putut ridica de pe canapea și acuza dureri îngrozitoare.

Vulpița și Viorel au ajuns în Parlament! Cei doi soți controversați au mers, astăzi, la Comisia de Agricultură, unde au participat la o şedinţă în calitate de tineri fermieri din judeţul Vaslui, însă nu au stat mult. Vulpiței i s-a făcut rău și a fost scoasă din sală. (CITEȘTE ȘI: VULPIȚA A TRAS LOZUL CEL MARE! A DEVENIT IMAGINEA UNUI BRAND DE HAINE CUNOSCUT ÎN ROMÂNIA. MIRELA VAIDA A REACȚIONAT ACID CÂND A AFLAT)

Îninate de  aintra în direct, la Acces Direct, ea a acuzat dureri îngrozitoare de stomac, amețeli și grețuri. A fost chemată ambulanța, de urgență, iar medicii o consultă pe Vulpița. Așa că o singură întrebare este pe buzele tuturor: o fi Vulpița însărcinată? Totuși, ea neagă cu vehemență acest lucru, însă, simptomele ei par să indice acest lucru.

A fost chemată ambulanța la Acces Direct

Lovitură dură pentru Vulpița și soțul ei

Vulpița și soțul ei au apărut pentru prima oară la ”Acces Direct” în urmă cu aproape o lună. Au urmat zeci de emisiuni, iar în scurt timp cei doi aveau să fie cunoscuți în toată țara. Acum, însă, Veronica Stegaru și Viorel au primit o lovitură dură. Autoritățile de la Vaslui au decis să le suspende ajutorul social, după ce în ultimele trei săptămâni nu și-au mai efectuat orele de muncă obligatorii. (VEZI ȘI: FLICK, POEZIE HAIOASĂ PENTRU MIRELA VAIDA: ”O CASĂ DE TOATĂ FIȚA… PENTRU CĂ AI DIFUZAT VULPIȚA”)

De asemenea, reprezentanții de la Protecția Copilului au lăsat fetița de doi ani a cuplului în grija bunicilor, care sunt revoltați de comportamentul celor doi. Potrivit presei locale din Vaslui, bătrânii au declarat că îi vor primi pe Viorel și pe Veronica acasă, numai ca să nu mai apară la TV.

Vulpița și soțul ei nu par a fi foarte afectați de faptul că au rămas fără ajutor social sau de faptul că nu și-au văzut fetița de atâta timp. Ba dimpotrivă! Cei doi profită la maximum de viața din Capitală și de faima de care se bucură aici.