A fost cea mai controversată concurentă de la Big Brother, dar s-a cumințit de tot! Cum arată acum Izabella, la 7 ani de la încheierea show-ului

Publicat: 18/02/2020 | 10:17

În anul 2013, concurenții din casa Big Brother făceau mare show pe tv. Anii au trecut, iar unii dintre participanți s-au schimbat complet. Izabella, cea mai colorată și mai controversată apariție de la Big Brother, cu cea mai provocatoare și mai tupeistă atitudine, s-a schimbat radical și a ajuns să fie de nerecunoscut. 

La aproape 20 de ani de la terminarea show-ului Big Brother, Izabella este de nerecunoscut. După ce a fost eliminată din casa concurenților, controversata concurentă a ieșit de tot din showbiz și din lumina reflectoarelor. O perioadă, nu s-a mai auzit nimic de ea, iar oamenii aproape că au uitat-o.

În prezent, puțini sunt cei care își aduc aminte de Izabella, dar cu siguranță fanii Big Brother nu au cum să nu o țină minte. De la fata rebelă, tunsă periuță, Izabella s-a transformat complet și a ajuns de nerecunoscut. Fosta concurentă de la Big Brother nu a vrut nici măcar să mai rămână în București și a ales să ducă o viață simplă, uitând de aparițiile televizate.

Acum, Izabella este blondă și mult, mult mai feminină. Fosta concurentă de la Big Brother lucrează ca agent în cadrul Poliției de Frontieră, după cum cancan.ro v-a informat, în urmă cu ceva timp. Este mult mai temperată, căci nu degeaba se spune că vârsta te mai temperează, odată cu trecerea anilor.