A fost aspru criticată pentru că a pozat dezbrăcată, dar Ioana Ginghină le-a închis gura răutăcioșilor: ”Nu este vorba despre dansul la bară…”

Publicat: 12/02/2020 | 15:47

A fost aspru criticată pentru că a pozat dezbrăcată, dar Ioana Ginghină le-a închis gura răutăcioșilor. Actrița a spus lucrurilor pe nume!

A fost un an plin de încercări pentru Ioana Ginghină. Pe 20 iunie, actrița și Alexandru Papadopol au semnat actele de divorț, pe cale amiabilă, la notar. Iar, acum, fiecare își vede mai departe de viața lui. Actrița a reușit să scape de kilogramele în plus și să ajungă la silueta pe care și-o dorea.

Ioana Ginghină are mai multă grijă de aspectul ei fizic și nu ezită să se fotografieze în ipostaze incendiare. Așa cum s-a întâmplat și în urmă cu câteva luni, atunci când a făcut un pictorial în costum de baie. Însă… răutăcioșii au criticat-o aspru pe vedetă. (CITEȘTE ȘI: IOANA GINGHINĂ, GEST NEAȘTEPTAT LA JUMĂTATE DE AN DE LA DIVORȚUL DE ALEXANDRU PAPADOPOL)

Acum, însă, a avut grijă să le închidă gura răutăcioșilor, după show-ul incendiar făcut de Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl.

”Surprinderea mea a fost mare, să văd că toată lumea e căzută în admirație, chiar și cei care m-au condamnat pe mine că am pozat în costum de baie, anul trecut. Textul era de genul la vârstă ta mai pozezi așa…’ asta varianta soft. Am înțeles atunci că dacă e vorba de o vedetă din America e voie să faci orice. Aici la noi și mai ales cineva atât de aproape de tine , e greu de suportat. Nu mă mai interesează de mult ce zice lumea. Am cercul meu, mic, de familie+ prieteni, care contează și pe care sunt dispusă să îi ascult. Nu am putut să nu observ și chiar să învăț din acestă experiență. Nu este vorba despre dansul la bară ci despre cât de ușor îi judecăm pe alții și le punem etichete”, a scris Ioana Ginghină pe blogul ei.

Ioana Ginghină vrea să se recăsătorească

Altfel, în ciuda faptului că a trecut prin două căsnicii eșuate, Ioana Ginghină nu exclude posibilitatea de a ajunge pentru a treia oară în fața altarului. (VEZI ȘI: MOTIVUL PENTRU CARE IOANA GINGHINĂ NU VREA SĂ ŞTEARGĂ DE PE INTERNET POZELE CU FOSTUL SOŢ: „NU DE PUŢINE ORI”)

Da, așa e, divorțul a fost intens, m-a zdruncinat rău și am trecut prin umilințe greu de imaginat, dar cum pot arata că mi-am învățat lecția, decât printr-o altă căsătorie? Chiar dacă am eșuat de două ori nu înseamnă că nu voi reuși a treia oară. Poate că atunci voi întâlni marea dragoste și atunci va fi până la adânci bătrâneți. În primul rând că altfel te căsătorești la 20, altfel la 30 și altfel la 40 de ani” a scris Ioana Ginghină pe blogul său personal.