A fost “acuzată” că e piele și os, dar are un trup “periculos”. Cum arată, de fapt, fosta prezentatoare de la Antenă

Publicat: 23/12/2020 | 23:24

Diana Munteanu le-a închis gura răutăcioșilor! „Pusă la zid” în mod repetat că a slăbit prea mult și că a ajuns aproape de anorexie, fosta prezentatoare de la Antenă s-a afișat, la 42 de ani, ca o adevărată puștoaică de liceu! Trup fără cusur, forme bine lucrate și un sex-appeal de invidiat, care ar da pe spate orice bărbat! Nu ne credeți? CANCAN.RO vă prezintă imagini exclusive cu Diana Munteanu, într-o ipostază așa cum nu s-a mai văzut!

Fosta prezentatoare de la Antenă a fost “acuzată”, nu cu multă vreme în urmă, că a slăbit până a ajuns piele și os, dar realitatea pare să fie cu totul alta. Fanii o îndemnau, în vară, să mai pună un kilogram sau două pe ea. “Vezi, nu exagera!?! Ai cam exagerat cu slăbitul, fată. Fii mai prietenoasă cu tine”, “Prea slabă, mănâncă ceva”, erau genul de mesaje transmise de admiratori. Diana Munteanu demonstrează însă că, la 42 de ani, are un trup “periculos”.

CANCAN.RO a obținut imagini de ultimă oră cu îndrăgita vedetă, pe care vi le prezintă exact așa cum sunt. Scenele necenzurate scot la iveală că dieta echilibrată și sportul fac, într-adevăr, minuni.

(NU RATA: DIANA MUNTEANU ȘI-A ÎNGRIJORAT FANII DIN CAUZA GREUTĂȚII. CUM ARATĂ ACUM TRUPUL FOSTEI PREZENTATOARE DE LA ANTENA 1)

La 42 de ani, Diana Munteanu le dă clasă puștoaicelor

Pentru că toată lumea se pregătește intens de Sărbători, Diana Munteanu a dat și ea o fugă la cumpărături și a impresionat cu silueta ei de model.

Fosta prezentatoare de la Antenă a optat pentru o ținută all-black și pentru că pandemia ne obligă să purtăm mască inclusiv în aer liber, Diana Munteanu a asortat masca ei cu ținuta, alegând una neagră. A purtat o pereche de bocanci înalți, perfecți pentru vremea de afară și părul l-a prins lejer în coadă.

Analizând imaginile am putea spune că Diana Munteanu arată, mai degrabă, ca o puștoaică la cei 42 de ani pe care îi are, iar kilogramele pe care le deține sunt… fix ce trebuie, având în vedere că multe femei țin diete și luptă din greu pentru a avea trupul ei.

CITEȘTE ȘI: DIANA MUNTEANU ȘI-A ȘOCAT FANII CÂND A PUBLICAT O POZĂ ÎNTR-UN COSTUM DE BAIE SEXY! CUM ARATĂ TRUPUL FOSTEI PREZENTATOARE DUPĂ CE S-A SPUS CĂ A DEVENIT ANOREXICĂ

Diana Munteanu a trecut printr-un divorț

A trecut printr-un divorț care a afectat-o, însă Diana Munteanu a găsit puterea interioară de a trece peste și de a căuta din nou motive de fericire. Diana și Claudiu Niculescu au divorțat în anul 2014, după șapte ani de căsnicie.

„Toate lucrurile pe care le trăim, le trăim așa cum sunt. Găsesc bucuria în lucrurile mici. Sunt mai bine acum decât atunci. Mă bucur de lucruri mărunte. Mă bucur de emisiune, de prietenii mei. Relația mea cu fiul meu este una foarte frumoasă, a împlinit 9 ani. Suntem foarte buni prieteni. E o fire sportivă, la fel ca mine. Face sport din plăcere. L-am implicat în activitățile mele. (…) Merg la tratamente corporale. Fac sport și țin diete. (…)”, a explicat prezentatoarea, la momentul respectiv, când încă prezenta „Prietenii de la 11”, pe Antena 1.

Diana Munteanu a prezentat o perioadă bună de timp o emisiune pe Antena 2. Apoi a fost moderatoarea emisiunii „Prietenii de la 11” alături de Florin Ristei, câștigător „X Factor”. Diana Munteanu se simte împlinită și este fericită că poate să facă exact ceea ce îi place. Pe deasupra, fosta prezentatoare de la Antenă este o mămică devotată și extrem de implicată în creșterea și educația fiului său.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.