A făcut ”pana prostului” și l-au năpădit amintirile! Ce i s-a întâmplat lui Ștefan Mandachi la 1 cm de drum distanță: ”Dacă tot am ajuns…”

Publicat: 09/04/2020 | 16:04

Ștefan Mandachi nu mai are nevoie de prezentare. S-a făcut afirmat în mediul politic, aruncând multe acuze în stânga și-n dreapta, dar vocea lui s-a imprimat adând în memoria oamenilor odată cu pandemia de coronavirus, când antreprenorul s-a angajat în multe acțiuni umanitare. (CITEȘTE ȘI: CE I-A TRIMIS UN SUCEVEAN DIN CENTRUL FOCARULUI DE CORONAVIRUS LUI ȘTEFAN MANDACHI + REACȚIA OMULUI DE AFACERI VIDEO)

L-au năpădit și pe el amintirile, întâmplător, într-una din zile. Și nu a putut rata momentul de a împărtăși experiența emoționantă cu prietenii lui. Manndachi a rămas fără benzină și… Chiar el povestește:

IMAGINI CUTREMURĂTOARE DIN SUCEAVA! MANDACHI: ”E HORROR! N-AM VĂZUT AȘA CEVA ÎN 34 DE ANI!” VIDEO

”Ați auzit de pana prostului? E atunci când rămâi fără benzină-n drum. Eu eram la 1 centimetru distanță și mi se oprea motoru’ în stradă. Și dacă tot am ajuns la peco, e gard în gard cu școala geenerală , unde am făcut clasele 1-8. Și mi s-a făcut un dor…

De doamna învățătoare Slabu, dna. dirigintă Scăunașu, dl. Moroșanu, dna. Paicu, părintele Edy, dna. Bedrulea… (când trecea Bedrulea prin curtea școlii, se bloca și frunza-n vânt de frică).

SCANDAL ÎNTRE MARIAN GODINĂ SI ȘTEFAN MANDACHI! OMUL LEGII L-A PUS LA ZID PE AFACERIST

Și de colegi… Muraru (care a sunat-o pe dirigă și s-a dat drept ta-su’), Gașpar (mi-ar trebui o carte ca să-l descriu cât de nebun a fost), Negrea, Halețu, Căpălău (odihnească-se-n pace), Paul(ionuț), Irimia…????

Ce n-aș da să mai fie echipa completă… și cu maică-mea, și cu toți…”, a rememorat Mandachi, pe pagina de socializare. (NU RATA: ȘTEFAN MANDACHI INTERVINE ÎNTRE CONFLICTUL DINTRE SELLY ȘI CRISTIAN TUDOR POPESCU: “E GENIAL LA VÂRSTA LUI!”)

Mandachi a sărit în ajutorul oamenilor din linia l

Ștefan Mandachi s-a implicat în acțiuni umanitare chiar de la primele semne ale pandemiei de coronavirus în România. Astfel, omul de afaceri din Suceava și-a pus la dispoziție hotell pentru cazarea cadrelor medicale. Apoi, Mandachi a decis să ofere mese gratuite angajaților de la Spitalul Județean Suceava, Direcției de Sănătate Publică, Poliției, Jandarmeriei și SMURD, celor aflați în prima linie a luptei împotriva virusului ucigaș.