A făcut mega-show în carantină! Vedeta și-a lăsat fanii mască, dansând lasciv în fundulețul gol VIDEO

Publicat: 26/03/2020 | 20:13

Alexandra Stan nu e la prima lovitură de acest fel! Artista a și recunoscut că o mai apucă, așa, din când în când, să se expună, iar acum a avut chiar motive, plitisită, în casă, pe timp de coronavirus. În urmă cu două zile se filma goală în cadă!

Alexandra și-a obișnuit fanii să stea în ”așteptare” de minune. Adică, să o vadă goală pe fata care dădea lovitura cu melodia Mr. Saxobeat, în urmă cu mulți ani. Și așteptarea lor nu a durat, cel puțin zilele astea, când, poate plictisită de stat în casă din cauza coronavirus, Alexandra a făcut-o lată! În beneficiul bărbaților care stau cu ochii pe ea. Iar astăzi i-au avut cât cepele!

Alexandra dansează lasciv, e chiar în fundulețul gol, ba mai scoate și limba…

Alexandra, reacție după ce a fost criticată

Alexandra Stan a făcut declarații tranșante după ce a fost criticată că se filmează și pozează goală pe rețelele de socializare.

“Înainte de a judeca pe cineva, consider că e tare ușor să aruncăm cu vorbe asupra oamenilor, fără să analizăm prea mult o situație. Din răutate, din frustrare, din ignoranța, dintr-un complex de inferioritate, din nimic, din motive greu de înțeles. Iar eu, după 10 ani de carieră internațională, am fost acuzată de «disperare și nevoie de atenție, fără să am un plan de marketing pregătit». Oare chiar așa să fie? Mai ciudat mi se pare faptul că «acuzele» vin de la o persoană care are experiență în PR și marketing, care a lucrat (sau încă lucrează) cu artiști din muzică.

(…) am ales să fiu liberă, să mă accept pe mine așa cum sunt. La 30 de ani, îmi iubesc corpul și sunt în perioada de #ImFeelingMyself, despre care pomenește și @beyonce. Sunt free (n.r.: liberă) să postez ce vreau, deal with it (n.r.: obișnuiește-te cu asta). Nu poți să desființezi un artist pentru că e sexy. Dacă-mi expun formele, nu înseamnă că nu sunt o femeie puternică, independența, că nu am management sau planuri de marketing. Tocmai, știu bine ce vreau și cine sunt. Suntem în era libertății, a sincerității. Poate că ar fi mai bine să ne susținem între noi. Noi, femeile… noi, artiștii… noi, persoanele din muzică din România. Dar, după cum spuneam, eu susțin libertatea de exprimare, așa că fiecare poate să scrie despre orice și ce vrea”, a spus Alexandra Stan pe contul ei de Instagram în urmă cu trei luni, după ce a primit numeroase mesaje negative din cauza faptului că pozează goală şi se filmează astfel.