A făcut mega-show cu posteriorul sexy! Cine e vedeta care i-a înnebunit pe bărbați GALERIE FOTO

Publicat: 21/01/2020 | 20:49

Pe contul ei de Instagram fotografia face furori! E la balconul camerei de hotel, într-o stațiune, în costum de baie, iar posteriorul a valorat, se pare, mii de aprecieri. Plus mesaje la superlative!

Crina Abrudan este vedeta care a făcut spectacol cu fotografia în care trupului ei nu-i dai mai mult de 25 de ani nici dacă te picură cu ceară! Crina are, însă, 42 de ani, dar are ce să arate, cu ce să se mândrească. Iar bărbații cu siguranță au rămas cu gura căscată.

„Sunteți foarte frumoasă si arătați superb ????????❤ / Superb peisaj! ???????????????? / Arăți minunat ????! / Mai rar așa curaj ????????????????”, au fost câteva dintre comentarii.

Crina Abrudan, secretul tinereții veșnice

Dar Crina Abrudan știe știe de mult timp cum se păstrează, ba chiar cum se ”arcuiește”, un asemenea trup! Dezvăluia, într-un interviu dat la emisiunea ”Răi da Buni”, că face foarte multă mișcare. Doar atât!

„Lumea are impresia că mă înfometez sau mănânc doar broccoli cu iaurt. Mai mănânc și fast-food. Mă consum mult, alerg mult și uit să mănânc, am multe activități. Îmi aduc aminte seara că n-am mâncat. Pe cuvântul meu de onoare că nu fac sport. O singură dată mi-am făcut un abonament la sala, dar aveam probleme cu coloana. Am făcut exerciții pentru mușchii spatelui. Cea mai bună legumă pentru mine este cartoful prăjit cu maioneză”, a povestit Crina Abrudan.