A devenit milionar în euro după ce a câștigat un premiu fabulos la LOTO. Iată ce face acum și cât primește pe oră

Publicat: 27/12/2019 | 08:55

Norocul ”te lovește” exact atunci când te aștepți mai puțin, iar sintagma este valabilă în cele mai multe dintre cazuri. Nenumărați oameni joacă la LOTO, în speranța unui câștig extraordinar care să le schimbe viața din temelii, iar norocoșii ajung în situația de a nu mai ști ce să facă, ulterior, cu banii câștigați.

Povestea de viață a unui astfel de ”norocos” este, pur și simplu, năucitoare. Britanicul Michael Caroll a reușit să ”prindă” – în anul 2002 – premiul cel mare la loterie. A încasat peste 10 milioane de euro și s-a considerat cel mai fericit om din lume. Nu avea un plan financiar pregătit pentru o astfel de situație, așa că a luat decizia de a acționa în funcție de starea de moment. I-a venit o idee pe care a considerat-o ideală, a cumpărat un conac și apoi nu a mai făcut altceva decât să organizeze… petreceri sexuale.

Timpul a trecut, banii s-au dus ca și cum nici nu ar fi existat. Michael Caroll a profitat, totuși, de fabulosul câștig și a mers în vacanțe extravagante, în locuri exotice, apoi a ajuns ”la fundul sacului”. A reintrat, vrând, nevrând, în normalitate, iar acum câștigă doar… 10 lire pe oră. Lucrează la o firmă care livrează cărbuni, potrivit Daily Star, iar ”aventurile” din vremea în care era milionar au rămas doar o amintire.