A descoperit că fața lui a fost folosită în diferite meme-uri timp de ani de zile, iar el nu a știut. Ce a făcut bărbatul când a aflat adevărul

Publicat: 09/12/2020 | 12:52

Un bărbat din Carolina de Nord a avut parte de o surpriză de proporții. Adrian Smith a descoperit că una dintre fotografiile sale din copilărie a devenit virală și a fost folosită în diferite meme-uri ani de zile.

Fotografia care a devenit virală este de pe vremea când Adrian Smith avea doar 8 ani și se afla în clasa a treia. Bărbatul era obișnuit să vadă poza doar pe frigiderul bunicii sale și a fost uluit când a aflat că de fapt imaginea este virală.

Adrian Smith a descoperit întreaga poveste în timp ce se uita pe Instagram. Aceasta a văzut fotografia și i s-a părut familiară, iar mai apoi și-a dat seama că este chiar el, pe vremea când era copil. Așa că a început să facă mai multe cercetări și a descoperit că fața lui fusese transformată într-un meme, încă din anul 2017.

Se pare că unul dintre conturile de Intagram, numit „teenagestepdad”, a dat naștere personajului cunoscut sub numele de „Grayson”. Acesta a folosit în diferite meme-uri și chiar transformat în brand, existând la vânzare diverse obiecte cu el. Însă, „Grayson” era chiar Adrian Smith, varianta din coplilărie.

Ce a făcut bărbatul când a aflat adevărul

Adrian Smith a fost cu adevărat surprinsă să vadă câtă popularitate are fața lui de la 8 ani. Inițial acesta a fost revoltat și s-a gândit să vorbească cu administratorul contului de Instagram și să își ceară drepturile, însă a revenit la gânduri mai bune.

În cele din urmă, Adrian Smith și-a acceptat succesul și i-a dat permisiune celui care l-a creat pe  „Grayson” să păstreze fotografia și toate drepturile, fără să ceară nimic la schimb.